sailor-ro Napisano 19 listopada 2006 Udostępnij #1 Napisano 19 listopada 2006 Witamsytuacja jest taka,że dom nalezy do mnie i do żony(stan surowy) a moi rodzice chcieliby nas wspomóc i wziac kredyt na wykonczenie naszego domu,ytuacja kredtowa moja i zony jest raczej mizerna bo ja nie mam uregulowanego wojska,a poza tym przebywamy w UK.jak mozna zalatwic cos takiego,czy tylko i wylacznie darowizna domu dla rodzicow i oni biora kredyt,czy jest mozliwe cos takiego że oni biora kredyt(spelniaja warunki) a nasz dom jest zabezpieczeniem(wpis do ksiegi).pozdrawiam Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 listopada 2006 Udostępnij #2 Napisano 21 listopada 2006 Warunki zaciągnięcia kredytu określa bank i od niego zależy na jaki sposób zabezpieczenia się zgodzi. Trzeba więc odwiedzić kilka banków i spróbować uzgodnić odpowiadające obu stronom warunki zaciągnięcia kredytu. Link do komentarza
nielot Napisano 7 lutego 2008 Udostępnij #3 Napisano 7 lutego 2008 ale przeciez teraz banki nie sprawiaja problemow pracujacym zagranica, w zasadzie jest jeden podstawoey warunek zarobki musza splywac na konto, tak aby bank mogl sprawdzic plynnosc finansowa Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się