Skocz do zawartości

Historia edycji

dedert

dedert

Będę wylewał ławy garażu w gruncie, jest to głównie glina z przerostami piaskowymi, więc z tego co piszecie folia tutaj nie potrzebna ale chciałbym zabezpieczyć chociaż boki żeby podczas pompowania nie wyrywało mi gliny, która zmiesza się z betonem. Folia to dziadostwo jak się przekonałem, łatwo ja uszkodzić, myślę czy nie lepiej wyłożyć tylko boki rolką grubszej plast papy (gruba plastikowa folia zbrojona do izolacja poziomej) o wysokości 50cm. Od razu miałbym izolację przeciwwilgociową ław (chociaż przy glinie to raczej nie potrzebne). 

dedert

dedert

Będę wylewał ławy garażu w gruncie, jest to głównie glina z przerost ani piaskowymi, więc z tego co piszecie folia tutaj nie potrzebna ale chciałbym zabezpieczyć chociaż boki żeby podczas pompowania nie wyrywało mi gliny, która zmiesza się z betonem. Folia to dziadostwo jak się przekonałem, łatwo ja uszkodzić, myślę czy nie lepiej wyłożyć tylko boki rolką grubszej plast papy (gruba plastikowa folia zbrojona do izolacja poziomej) o wysokości 50cm. Od razu miałbym izolację przeciwwilgociową ław (chociaż przy glinie to raczej nie potrzebne). 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...