Skocz do zawartości

Łózko wiszące pod sufitem

Recommended Posts

Napisano
Oferujmy dziś zupełnie nowy rodzaj łóżek, których jeszcze nie poznaliście a których być może szukacie będące przełomowym rozwiązaniem
w dziedzinie dekoracji i wyposażenia wnętrz. Nasze dzieło wykonane jest
z najwyższej jakości materiałów, z dbałością o każdy szczegół.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w projektowaniu, jesteśmy pewni,
że nasz produkt jest bezpieczny i praktyczny.
Wybierając zaprojektowane przez nas łóżka, masz gwarancję posiadania
jedynego w swoim rodzaju, niepowtarzalnego mebla.
Przemyśl i zastanów się, jakie korzyści przyniesie Ci zamówienie naszego produktu ?
Rachunek jest prosty, w dzisiejszych czasach metr kwadratowy Twojego
mieszkania jest wart średnio 4500 zł. Załóżmy, że łóżko zajmuje około 4m2
tej powierzchni. Z prostej kalkulacji wynika, iż 4m2 x 4500 zł = 18000 zł
tyle jest warta odzyskana przez nas przestrzeń!
Jak sam zauważyłeś, nasze łóżka to nie tylko komfort i wygoda, ale również
praktyczna inwestycja, która pozwoli Ci spać spokojnie.
Prezentowane zdjęcia stanowią przykład naszych możliwości produkcyjnych.

www.mirtom.pl
+ (48) 798 944 182
+ (48) 794 986 269

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

• 1 miesiąc temu...
Napisano
[quote name='mirtombiuro' date='25.09.2012, 19:04 ' post='309685']
Przemyśl i zastanów się, jakie korzyści przyniesie Ci zamówienie naszego produktu ?
Rachunek jest prosty, w dzisiejszych czasach metr kwadratowy Twojego
mieszkania jest wart średnio 4500 zł. Załóżmy, że łóżko zajmuje około 4m2
tej powierzchni. Z prostej kalkulacji wynika, iż 4m2 x 4500 zł = 18000 zł
tyle jest warta odzyskana przez nas przestrzeń!

Fajne te łóżka, ciekawy pomysł ale to nie może być tanie... Przestrzeń 18 k a łóżko ile?

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Na czarno zaznaczyłem haki rynnowe, typ nakrokwiowy, to one będą podtrzymywać rynnę. Na czerwono zaś obróbki blacharskie. Na czerwono zaś obróbki blacharskie. Zastępuje się je czasem pasami papy, ale to mniej trwałe rozwiązanie.
    • W jakich warunkach mierzone? Przecież te wartości są zmienne, zależą chociażby od warunków atmosferycznych i nawet pory dnia. W normalnych warunkach, tym bardziej za lasem, tam winien być najwyżej dochodzący pomruk, do którego organizm ludzi szybko się przyzwyczaja i po kilkunastu minutach przestaje słyszeć i reagować. 
    • Cześć Wszystkim! Znalazłem idealny dom dla mnie, ale jest problem z hałasem, jakieś 150 metrów od domu za lasem (las zaznaczony na zielono) jest droga powiatowa. W domu jest w porządku, ale na działce, szczególnie od strony lasu, gdzie jest taras, kiedy przejeżdża głośniejszy samochód np. tir, hałas dochodzi do 57dB (35 kiedy nic nie jedzie - mierzone apką w telefonie) i to jest za dużo tzn. ten dzwięk mocno zakłóca spokój i irytuje. Na załączonym rysunku widać granicę działki, na której można postawić ogrodzenie. Jak widać z zaznaczonych punktów wysokościowych teren działki jest w wyrównany do około 10m za domem, po czym zaczyna się las i spadek, tzn. granica działki od strony hałaśliwej drogi (50m od domu) jest już 3 m poniżej poziomu domu, a sama droga 7m poniżej poziomu domu.   Zastanawiam się, czy i jaka jest możliwość wyciszenia go na własną rękę. Powiedzcie proszę, czy da się (przynajmniej mniej więcej) policzyć, jak wysokie miałoby być to ogrodzenie i o ile wygłuszyłoby działkę?
    • Najlepiej zwrócić się w tej sprawie do producentów styropapy. Oni mają takie tematy rozpracowane. Ja kiedyś miałem styczność z producentem płyty warstwowej i oni nawet w folderach reklamowych wyjaśniali takie różne niuanse, jak montaż okien, drzwi, rynien i wszelkich takich detali. Dlatego myślę, że u innych będzie podobnie.
    • Zgadza się, kierownik ma to wszystko nadzorować. I bierze za to odpowiedzialność.  Pytanie, od którego zaczął się cały wątek, zrozumiałem tak, że autor pytał jakie są możliwości wykonania szalunku w takiej sytuacji. Chodziło mi o pokazanie, że nie musi to być nic przesadnie trudnego. Osobiście skłaniałbym się właśnie ku podwieszeniu deskowania do belek i podparciu go stemplami. Pod względem wykonawczym nie jest to trudne. Ale całość prac ma z założenia nadzorować fachowiec na miejscu. 
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...