marcin.zdenek Napisano 17 sierpnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 17 sierpnia 2012 Witam,Proszę o opinię o drzwiach białych firmy Swedoor. Są to drzwi szwedzkie. Głównie chodzi mi o model purity.Czy ktoś miał styczność z tą firmą? Link do komentarza
JMD Napisano 17 sierpnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 17 sierpnia 2012 Szczerze mówiąc to nie mam żadnego zdania na temat drzwi tej firmy,nigdy tam nie kupowałem. Poczekaj na odpowiedzi bardziej doświadczonych użytkowników. Link do komentarza
marcin.zdenek Napisano 23 sierpnia 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 23 sierpnia 2012 Widzę, że jednak nie doczekam się odpowiedzi.Drzwi zamówiłem na razie tylko na jedno piętro. Drzwi zamówiłem w firmie OKTET, może o firmie ktoś słyszał??? Na razie wszystko idzie bezproblemowo. Teraz tylko czekam na rezultaty, zobaczymy czy wszystko będzie wyglądało tak fajnie jak na wystawie. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 23 sierpnia 2012 Udostępnij #4 Napisano 23 sierpnia 2012 To chociaż pochwal się ile dałeś za te drzwi,bo cena tez coś mówi o jakości. Link do komentarza
berserker Napisano 24 sierpnia 2012 Udostępnij #5 Napisano 24 sierpnia 2012 Też mi firma nieznana... z opinii co wyczytałem w sieci, nie mają zbyt dobrej oceny... Ja w domu mam drzwi firmy Radex i jak na stosunek jakości do ceny nie mam co narzekać, drzwi stosunkowo tanie i dość dobrze wykonane. Link do komentarza
Kociol Napisano 27 sierpnia 2012 Udostępnij #6 Napisano 27 sierpnia 2012 Potwierdzam powyższe opinie,firmy nie znam,za to podaj ile kosztowały drzwi,to będzie pewien wyznacznik. Link do komentarza
ZamknieteDrzwi Napisano 30 sierpnia 2012 Udostępnij #7 Napisano 30 sierpnia 2012 Firmy nie znam,ale może napisz jakich drzwi poszukujesz,w jakiej cenie i postaram się pomóc. Zajmuje się tym na co dzień,więc nie będzie żadnego problemu z dostępnością Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się