waldun Napisano 20 września 2006 Udostępnij #1 Napisano 20 września 2006 Bardzo mi sie podoba ten projekt i pewnie go wybiorę oczywiście z pewnymi modyfikacjami.Bardzo prosze o podzielenie się swoimi uwagami na temat tego domu?Może są tu osoby posiadające taki dom? Link do komentarza
niewiem_jaka_nazwa Napisano 29 września 2006 Udostępnij #2 Napisano 29 września 2006 Cytat Bardzo mi sie podoba ten projekt i pewnie go wybiorę oczywiście z pewnymi modyfikacjami.Bardzo prosze o podzielenie się swoimi uwagami na temat tego domu?Może są tu osoby posiadające taki dom? Zaczynam budowę Klementynki. oto moje zmiany w projekcie:-Zamknięte przejście z garażu do domu, wyjście z garażu na podcień przy wejściu do domu-w miejscu kotłowni garderoba (wejście do niej z sypialni) zamkniete przejście z byłej kotłowni do przedsionka, przez co można tam zrobić normalną szafę.-kotłownia przeniesiona obok WC, z części kuchni, z dwoma wejściami (od holu obok WC i od strony kuchni)-zlikwidowany podwójny kominek w ścianie okiennej salonu, zamiast niego 3-metrowe okno balkonowe, kominek przeniesiony na środek ściany przy schodachprzesunięta lekko ścianka między łazienką a sypialnią z garderobą, przez co większa łazienka, sypialnia ma garderobę, dlatego można ją było trochę zmniejszyć-nad częścią salonu brak stropu - powstała antresola - wymaga to obliczenia dodatkowej, specjalnej belki stropowejBudowa zaczęta (w tym roku do stanu zerowego, lecz mam sporo nierozwiązanych problemów co dalej, chętnie podyskutuję),pozdrawiam Link do komentarza
Miros Napisano 19 grudnia 2006 Udostępnij #3 Napisano 19 grudnia 2006 Mnie sie rowniez podoba ten projekt, mam zamiar zaczac budowe w przyszlym roku. Chcialbym o ile to mozliwe zobatrzyc juz zrealizowane projekty. Na poddaszu planuje pracownie malarska, pokuj i lazienke ciekaw jestem czy na to jest wystarczajaco miejsca? Link do komentarza
amijaa Napisano 10 lipca 2009 Udostępnij #4 Napisano 10 lipca 2009 3 miesiące kombinacji....i taki efekt Klementynka__02.pdf Klementynka__01.pdf Klementynka__03.pdf Klementynka__04.pdf Klementynka__05.pdf Klementynka__06.pdf Klementynka__02.pdf Klementynka__01.pdf Klementynka__03.pdf Klementynka__04.pdf Klementynka__05.pdf Klementynka__06.pdf Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się