Rumcais Napisano 4 sierpnia 2012 #1 Napisano 4 sierpnia 2012 (edytowany) Narodzie, zastanawiam się w jakim kierunku pójść w kwestii umeblowania kuchni - rozważam m.in. fronty z IKEI oznaczone u nich jako ABSTRAKT BIAŁY (taki jak ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49876693/), to jest chyba foliowana na biały połysk płyta. Dodam, że w kuchni mamy mieć wyspę, która będzie stanowiła jedyny blat, w nim zlew i płytę, natomiast pozostałe szafki mają być w zwartej zabudowie od podłogi do sufitu, do tego - żeby było łatwiej - mamy dwoje małych dzieci....Doszły mnie słuchy, że ogólnie meble z IKEI są dość poprawne, ale akurat połysk im nie wychodzi i dość szybko się niszczy. Chciałbym zweryfikować tę informację najchętniej przez użyszkodników takich mebli. Czy ktoś to ćwiczył, bądź zna i ma rzetelną opinię? Edytowano 5 sierpnia 2012 przez Rumcais (zobacz historię edycji)
Luna1 Napisano 18 stycznia 2013 #2 Napisano 18 stycznia 2013 Cytat Narodzie, zastanawiam się w jakim kierunku pójść w kwestii umeblowania kuchni - rozważam m.in. fronty z IKEI oznaczone u nich jako ABSTRAKT BIAŁY (taki jak ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49876693/), to jest chyba foliowana na biały połysk płyta. Dodam, że w kuchni mamy mieć wyspę, która będzie stanowiła jedyny blat, w nim zlew i płytę, natomiast pozostałe szafki mają być w zwartej zabudowie od podłogi do sufitu, do tego - żeby było łatwiej - mamy dwoje małych dzieci....Doszły mnie słuchy, że ogólnie meble z IKEI są dość poprawne, ale akurat połysk im nie wychodzi i dość szybko się niszczy. Chciałbym zweryfikować tę informację najchętniej przez użyszkodników takich mebli. Czy ktoś to ćwiczył, bądź zna i ma rzetelną opinię? Meble kuchenne z Ikei mają długą gwarancję. Warto więc spróbować. Moja znajoma ma kuchnię w połysku w ciemnym szarym - wygląda rewelacyjnie!
krewetka Napisano 19 lutego 2013 #3 Napisano 19 lutego 2013 Mój znajomy ma kuchenne meble z Ikei, ale akurat w drewnie, więc nie wypowiem się na temat połysku. Są to w każdym razie bardzo fajne rzeczy pod względem funkcjonalnym i tak jak wspomniała moja przedmówczyni, mają długą gwarancję.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się