Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dzisiaj będzie pierwszy, poważny test. Niebo zaciągnięte chmurami, ale produkcja z paneli wynosi od 0,4 do nawet 0,7 kW. Bieżące potrzeby są pokrywane, ale czy bateria do wieczora się naładuje? Zobaczymy.
-
Co to jest 10 kilo? Ja już zmniejszyłem się o 34 kg. Serio. Od października 2024. A teraz wszyscy mają tanią szansę.
-
Jak schudniemy po 10 kilo to nic nie jest wykluczone
-
Jednoosobową??? To już po szaleństwach, mówisz... No cóż...
-
Mieliśmy dziś z Dragonem burzę mózgów Pod samym sufitem wzdłuż całej jednej ściany biegną miedziane rury gazowe. Na wprost wejścia, nad szafką z lustrem. Dramat - bloki, co zrobić Pomysłów było wiele. Może pomalować na czarno? Nie widziało mi się to do końca Pozostaje zasłonić. Ale czym? Prawo zabrania zabudowy stałej, ponieważ osoba sprawdzająca 2 razy w roku szczelność instalacji musi mieć do rury dojście takim specjalnym urządzonkiem na długiej elastycznej rurce. Stalowa zdejmowana zabudowa na hakach zbyt ciężka. Zabudowa g-k ryzykowna, bo jak stwierdzą nieszczelność to wszystko trzeba rozwalać. No i wymyśliliśmy Sufit będzie w czarnym macie. Naturalną kontynuacją wydaje się więc maskownica w tym samym kolorze. Dragon wymyślił, a ja znalazłam!!! Maskownica do karnisza Proste rozwiązania czasem są najlepsze 😉
-
-
Popularne tematy