Skocz do zawartości

Historia edycji

Uszczelnianie Kominów

Uszczelnianie Kominów

dopisanie tekstu

Zajmuje się tym zawodowo i nie ma takiego czegoś że coś odpadnie.Komin przed szlamowaniem czyli tynkowaniem od środka najpierw musi być porządnie wyczyścić mechanicznie,frezami potem można nakładać masę zrobiłem taki kominów tysiące i nigdy nic nie odpadło.Zazwyczaj mówią to ci co w życiu tego na oczy nie widzieli lub maja interes w wkładach kominowych.Moja firma robi wkłady i szlamowanie każda metoda jest dobra,dobieramy odpowiednią do klienta a konkretnie do pieca przekroju przewodu całej instalacji  itp.

Najcześciej robimy budynki z lat 60,70 bo tam zaprawa jak była do nich użyta już dawno straciła swoje wartości i tak samo jak kolega wyżej wspomniałem kwasy jakie tam wystąpiły zrobiły swoje.

Zajmuje się tym zawodowo i nie ma takiego czegoś że coś odpadnie.Komin przed szlamowaniem czyli tynkowaniem od środka najpierw musi być porządnie wyczyścić mechanicznie,frezami potem można nakładać masę zrobiłem taki kominów tysiące i nigdy nic nie odpadło.Zazwyczaj mówią to ci co w życiu tego na oczy nie widzieli lub maja interes w wkładach kominowych.Moja firma robi wkłady i szlamowanie każda metoda jest dobra,dobieramy odpowiednią do klienta a konkretnie do pieca przekroju przewodu całej instalacji  itp.

Najcześciej robimy budynki z lat 60,70 bo tam zaprawa jak była do nich użyta już dawno straciła swoje wartości.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...