Agnieszka Polak Napisano 20 marca 2012 Udostępnij #1 Napisano 20 marca 2012 Profesjonalne układanie płytek ściennych i podłogowych: glazura, terakota, mozaika, gres, kamień naturalny... GWARANCJA JAKOŚCI!!!Szukasz doświadczonego i wykwalifikowanego fachowca, który niedrogo i szybko położy płytki w twoim domu lub mieszkaniu: w łazience, kuchni, na schodach i tarasach? - Dobrze trafiłeś!Nazywam się Paweł Gugała i jestem rzemieślnikiem, czeladnikiem glazurnictwa. Należę do Polskiego Zrzeszenia Płytkarzy, które skupia najlepszych fachowców w kraju z branży glazurniczej. Częste szkolenia, profesjonalny sprzęt glazurniczy oraz moje zamiłowanie do wykonywanej pracy gwarantują zakończenie współpracy sukcesem. Prowadzę firmę zajmującą się kompleksowymi usługami glazurniczymi. Dodatkowo świadczę usługi z zakresu prac hydraulicznych i elektrycznych oraz pozostałych robót wykończeniowych. Między innymi posiadam dyplom czeladnika w zawodzie glazurnik, kwalifikacje w zawodzie hydraulik, uprawnienia elektryczne, gazowe i ciepłownicze, odbyłem również kilkadziesiąt innych szkoleń w branży budowlanej.Nie ma dla mnie zbyt dużych ani zbyt małych inwestycji. Nie pobieram dodatkowych opłat za dojazd i wycenę usługi, nie mam ukrytych kosztów.WYSTAWIAM RACHUNEK I GWARANCJĘ DO 5 LAT. PRZYJADĘ, DORADZĘ, POMOGĘ.Zapraszam do kontaktu!Paweł GugałaTel. 515 966 458e-mail: kontakt@finishuj.plhttp://www.finishuj.pl Link do komentarza
Gość stach Napisano 20 marca 2012 Udostępnij #2 Napisano 20 marca 2012 (edytowany) Cytat Profesjonalne układanie płytek ściennych i podłogowych: glazura, terakota, mozaika, gres, kamień naturalny... GWARANCJA JAKOŚCI!!!Szukasz doświadczonego i wykwalifikowanego fachowca, który niedrogo i szybko położy płytki w twoim domu lub mieszkaniu: w łazience, kuchni, na schodach i tarasach? - Dobrze trafiłeś!Nazywam się Paweł Gugała i jestem rzemieślnikiem, czeladnikiem glazurnictwa. Należę do Polskiego Zrzeszenia Płytkarzy, [...] Witaj Pawle Trzeba było dodać też link na www.atlasfachowca.pl, masz tam fajne swoje realizacje - chwal się swoją robotą i reklamuj przy okazji nasz portal atlasfachowca.plpolecam i pozdrawiam dodałem: link, który podałeś się nie otwiera :( Edytowano 20 marca 2012 przez stach (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Agnieszka Polak Napisano 22 czerwca 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 22 czerwca 2012 Cytat Witaj Pawle Trzeba było dodać też link na www.atlasfachowca.pl, masz tam fajne swoje realizacje - chwal się swoją robotą i reklamuj przy okazji nasz portal atlasfachowca.plpolecam i pozdrawiam dodałem: link, który podałeś się nie otwiera :( Witam Pana,dziękuję, ma Pan rację, będę się chwalił Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się