Kupię dom z bali do przeniesienia:)
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Lanca: Miałem problem z kuną wiele nie pomagało ,więc zastosowałem siarkę ogrodniczą ,w małych puszkach metalowych rozłożyłem po pomieszczeniach i rozpaliłem ,gryzący dym ,wyziewy skutecznie odstraszyły tego zwierzaka .Warunek ,że miejsca spalania siarki będą bezpieczne i nie zagrożą powstaniu zarzewia ognia.Powodzenia z rozsądkiem -
Jakiś czas temu w warstwach dachu mojego domu zamieszkała kuna. Hałasuje i zostawia odchody, co jest bardzo irytujące. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że kuna na poddaszu może wyrządzić znaczne szkody. Szczególnie w konstrukcji dachu albo w ociepleniu. Poznaj skuteczne sposoby na pozbycie się kuny. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/remonty-i-modernizacje/a/118306-jak-pozbyc-sie-kuny-z-poddasza-sprawdzone-sposoby
-
Przez Robudowniczy · Napisano
Dzień dobry. Jak określić wysokość elewacji frontowej dla poniższego przykładu (punkt A,B,C czy D?) Okap dachu jest na elewacji frontowej. -
Przez Marcinek44 · Napisano
Sorry za błędy pisałem w pośpiechu Sorry za błędy pisałem w pośpiechu -
Kochani Forumowicze! Życzę Wam Świąt pełnych magii, góry prezentów i niezapomnianych rozmów przy choince 🎄🎁. Niech ten czas naładuje Was pozytywną energią. Cieszę się ogromnie, że jesteście częścią naszej forumowej rodziny. Wesołych Świąt!
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts