Igor Napisano 10 sierpnia 2006 Udostępnij #1 Napisano 10 sierpnia 2006 Witamm Wszystkich serdecznie To co napiszę z pewnością nie spodobałoby się mojej ślubnej, gdyż jest jakby ciut ciut przeciwna mojemu pomysłowi na dom marzeń, ale... Spoko luz hihihi Jakiś czas temu zakochałem sie w starych drewnianych domach i tak mi to jakoś pozostało we krwi. Z tego tytułu jestem częstm gościem Muzeum Wsi Radomskiej Polecam - jest cudownie http://www.ga.com.pl/radom3.htm No ale do rzeczy. Kupiłem działkę 25/48m2 w malowniczej okolicy iiii blisko miasta:) a teraz szukam czegoś co będzie pasowało do okolicy i mojego charakteru (właściwie tylko mojego charakteru). Czyli szukam drewnianego domu z bali do przeniesienia, najchętniej z Podhala ( choć nie koniecznie), lub Starego dworku Tyyylko gdzie tego szukać?? Może Ktoś ma jakieś linki lub konkretne adresy na te cacka Może ktoś ma do sprzedania a może wie gdzie coś takiego stoi najlepiej od 120m2 Przeszukałem internet po ogłoszeniach iii jest liiipa Z poważaniem - Igor Link do komentarza
STACH GONT Napisano 17 sierpnia 2006 Udostępnij #2 Napisano 17 sierpnia 2006 stare zawsze będzie stare można zrobić nowe w wersji - stylu STARE, będzie to napewno trwalsze a nie mniej piekne na pewno, z doświadczenia to mówię gdyż zajmuje sie tym, niedawno właśnie zamiast remontować stare postawiłem nowy domek. Przy rozbiórce starego okazało się że stan jest tragiczny, a na ten sam wzór postawiłem nowy domek patrz www.gonty.iap.pl galeria zdjęcia nr (coś koło) 80. Jeśli chcesz postarzyć jakiś element to sa do tego specjalne urządzenia nie ma problemu-robiłem restaurację "ogniem i mieczem " w Bydgoszczy właśnie tym sposobem -postarzając elementy wykończeniowe wewnątrz, efekt jest najlepiej zobacz sam na miejscu a wpierw przeglądnij zdjęcia obiektów które moja firma wykonała na naszej str inter www.gonty.iap.pl Link do komentarza
zbychu Napisano 18 grudnia 2006 Udostępnij #3 Napisano 18 grudnia 2006 Witam mam dom do przewozu z szerokich bali do sprzedania na podchalu, parterowy ale poddasze można przerobić i można z tego zrobić odjazdowy domek wiem coś o tym bo pare takich domków przewiozłem, robie tagże nowe.Zdęcia mogę przesłać pocztą e-mail Link do komentarza
jonasik Napisano 9 maja 2007 Udostępnij #4 Napisano 9 maja 2007 Cytat Witamm Wszystkich serdecznie To co napiszę z pewnością nie spodobałoby się mojej ślubnej, gdyż jest jakby ciut ciut przeciwna mojemu pomysłowi na dom marzeń, ale... Spoko luz hihihi Jakiś czas temu zakochałem sie w starych drewnianych domach i tak mi to jakoś pozostało we krwi. Z tego tytułu jestem częstm gościem Muzeum Wsi Radomskiej Polecam - jest cudownie http://www.ga.com.pl/radom3.htm No ale do rzeczy. Kupiłem działkę 25/48m2 w malowniczej okolicy iiii blisko miasta:) a teraz szukam czegoś co będzie pasowało do okolicy i mojego charakteru (właściwie tylko mojego charakteru). Czyli szukam drewnianego domu z bali do przeniesienia, najchętniej z Podhala ( choć nie koniecznie), lub Starego dworku Tyyylko gdzie tego szukać?? Może Ktoś ma jakieś linki lub konkretne adresy na te cacka Może ktoś ma do sprzedania a może wie gdzie coś takiego stoi najlepiej od 120m2 Przeszukałem internet po ogłoszeniach iii jest liiipa Z poważaniem - Igor Rozwiń Witam ja mam stary dom do sprzedania z roku 1780 jesli jestes nadal zainteresowany to prosze o szybki kontatk 602878589 Link do komentarza
jonski Napisano 9 czerwca 2007 Udostępnij #5 Napisano 9 czerwca 2007 jaki jest koszt takiego domu oraz transportu? Przypuszczam,że ktoś kompetentny musiałby to rozebrać, przewieźć i złożyć : Link do komentarza
FarCis Napisano 19 sierpnia 2007 Udostępnij #6 Napisano 19 sierpnia 2007 KUPIE DOM Z BALI DO PRZENIESIENIA OBOJETNIE W JAKICH ROZMIARACH ! PROSZE O PRZESYLANIE ZDJEC I MIEJSCOWOSCI W KTURYM SIE ZNAJDUJE I WIELKOSCI NA ADRES E-MAIL: farcis@o2.pl :!: :!: :!: Link do komentarza
funio66 Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij #7 Napisano 3 stycznia 2009 Cytat Witamm Wszystkich serdecznie To co napiszę z pewnością nie spodobałoby się mojej ślubnej, gdyż jest jakby ciut ciut przeciwna mojemu pomysłowi na dom marzeń, ale... Spoko luz hihihi Jakiś czas temu zakochałem sie w starych drewnianych domach i tak mi to jakoś pozostało we krwi. Z tego tytułu jestem częstm gościem Muzeum Wsi Radomskiej Polecam - jest cudownie http://www.ga.com.pl/radom3.htm No ale do rzeczy. Kupiłem działkę 25/48m2 w malowniczej okolicy iiii blisko miasta:) a teraz szukam czegoś co będzie pasowało do okolicy i mojego charakteru (właściwie tylko mojego charakteru). Czyli szukam drewnianego domu z bali do przeniesienia, najchętniej z Podhala ( choć nie koniecznie), lub Starego dworku Tyyylko gdzie tego szukać?? Może Ktoś ma jakieś linki lub konkretne adresy na te cacka Może ktoś ma do sprzedania a może wie gdzie coś takiego stoi najlepiej od 120m2 Przeszukałem internet po ogłoszeniach iii jest liiipa Z poważaniem - Igor Rozwiń siemka zobacz na panoramę firm woj lubuskie ,domy z drewna pozdrawiam Link do komentarza
marcinL Napisano 23 marca 2009 Udostępnij #8 Napisano 23 marca 2009 Tak sie składa że mamy z żoną do sprzedania stary drewniany dom z bali w dobrym stanie, zlokalizowany w Rzeszowie. Powierzchnia ok. 100 m2. Może ktoś zna chętnych do kupienia takiego domu? Proszę o kontakt na gg 6652096 lub mail leczu_m@op.pl Pozdrawiam. Link do komentarza
ewaols1 Napisano 5 kwietnia 2009 Udostępnij #9 Napisano 5 kwietnia 2009 Sprzedam stary dom z bali modrzewiowych do przeniesienia o wymiarach 13,5 x 8 m. Położony ok. 20 km od Krosna.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 517325292 lub 0134330015 po godzinie 16 lub mail ewaols1@op.pl. Link do komentarza
el fuego Napisano 22 lipca 2009 Udostępnij #10 Napisano 22 lipca 2009 Witam!Jestem zainteresowany sprzedażą domu z bali. Jego powierzchnia to w przybliżeniu 90 m2. Dom jest zlokalizowany w Limanowej. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerami telefonu :603066409 bądź 693140605 oraz na piopla@o2.pl Link do komentarza
KasiaB Napisano 7 sierpnia 2009 Udostępnij #11 Napisano 7 sierpnia 2009 Witam, jestem zainteresowana kupnem domu z bali do przeniesienia na inna działke,Poszukuje firmy lub osób, które potrafią rozebrać, przenieść i zlozyc taki domek.a jakie sa koszty przeniesienia drewnianego domu i od czego wogóle zależą?? Link do komentarza
Marcin123 Napisano 7 sierpnia 2009 Udostępnij #12 Napisano 7 sierpnia 2009 Mój znajomy będzie przenosił swój rodzinny dom drewniany i mówił o 30 tyś zł za przeniesienie. Cena ta nie zawierała wylania fundamentu na nowej działce. Link do komentarza
Mathir Napisano 13 sierpnia 2009 Udostępnij #13 Napisano 13 sierpnia 2009 Cytat Mój znajomy będzie przenosił swój rodzinny dom drewniany i mówił o 30 tyś zł za przeniesienie. Cena ta nie zawierała wylania fundamentu na nowej działce. Rozwiń Piękna sprawa! A i koszt nie jest dramatyczny. Wspomnienia, sentyment i wszystkie te ckliwe klimaty, które wszyscy przeżywają, ale nie wszyscy chcą się do tego przyznać... to warte jest takich pieniędzy. Link do komentarza
tom26 Napisano 18 września 2009 Udostępnij #14 Napisano 18 września 2009 Jestem zainteresowany zakupem domu z bali.Jeśli ma ktoś dom z bala do sprzedaży prosze o kontakt na adres e-mail:unigraphics@op.pllub pod tel. 513 722 722 Link do komentarza
KAROI Napisano 24 września 2009 Udostępnij #15 Napisano 24 września 2009 Cytat Jestem zainteresowany zakupem domu z bali.Jeśli ma ktoś dom z bala do sprzedaży prosze o kontakt na adres e-mail:unigraphics@op.pllub pod tel. 513 722 722 Rozwiń A nie boisz się procesu przenoszenia? Moim zdaniem to ryzykowne przedsięwzięcie! Link do komentarza
Super B Napisano 25 września 2009 Udostępnij #16 Napisano 25 września 2009 No co ty? Przecież Amerykanie przenosili całe pałace za ocean Link do komentarza
azjia Napisano 5 października 2009 Udostępnij #17 Napisano 5 października 2009 Dom pod Wrocławiem (500m od granicy Wroclawia) wraz z działką (1025m - prostokat) w stanie surowym otwartym do sprzedania bez pośredników! Możliwość sprzedaży osobno dzialki lub bali drewnianych. Kontakt PM lub SMS pod nr. tel. +48 500 142 919 Link do komentarza
stolorbud Napisano 8 grudnia 2009 Udostępnij #18 Napisano 8 grudnia 2009 Cytat Jestem zainteresowany zakupem domu z bali.Jeśli ma ktoś dom z bala do sprzedaży prosze o kontakt na adres e-mail:unigraphics@op.pllub pod tel. 513 722 722 Rozwiń Pomożemy w wyszukaniu domu i jego przeniesieniu. Zajmujemy się PRZENOSZENIEM , GRUNTOWNYM ODNAWIANIEM, ZESTAWIENIEM I ZABEZPIECZENIEM CIŚNIENIOWYM W GŁĄB DREWNA. Tel 693-808-775 Link do komentarza
ewa85 Napisano 24 stycznia 2010 Udostępnij #19 Napisano 24 stycznia 2010 Cytat Pomożemy w wyszukaniu domu i jego przeniesieniu. Zajmujemy się PRZENOSZENIEM , GRUNTOWNYM ODNAWIANIEM, ZESTAWIENIEM I ZABEZPIECZENIEM CIŚNIENIOWYM W GŁĄB DREWNA. Tel 693-808-775 Rozwiń Witam , mam do sprzedania dom z bali. Dom 6 izbowy w Zakopanym. Nr kontaktowy telefonu 0-33 8234106 Link do komentarza
beata66 Napisano 20 lutego 2010 Udostępnij #20 Napisano 20 lutego 2010 Witam mam do sprzedania dom drewniany cały z modrzewia ładna architektura około 100 lat do remontu jest to dom dla konesera(dom z duszą) działka 717 m2 w centrum Grodziska Mazowieckiego w bardzo ładniej okolicy cena 550.000. telefon 885-291-288 Link do komentarza
flam Napisano 22 lutego 2010 Udostępnij #21 Napisano 22 lutego 2010 Cytat KUPIE DOM Z BALI DO PRZENIESIENIA OBOJETNIE W JAKICH ROZMIARACH ! PROSZE O PRZESYLANIE ZDJEC I MIEJSCOWOSCI W KTURYM SIE ZNAJDUJE I WIELKOSCI NA ADRES E-MAIL: farcis@o2.pl :!: :!: :!: Rozwiń Link do komentarza
paw_11 Napisano 12 marca 2010 Udostępnij #22 Napisano 12 marca 2010 Witam!Mam do sprzedania drewniany dom z bali do przeniesienia okolice Krakowa.Zainteresowanych prosze o kontakt tel.660-113-157 lub e-mail suchan_11@tlen.pl. Link do komentarza
Bolesław:) Napisano 28 marca 2010 Udostępnij #23 Napisano 28 marca 2010 WitamSprzedam drewniany dom do rozbiórki i przeniesienia o powierzchni ok. 140m2. Dom sprzedaje bez działki. Zbudowany jest z bali drewnianych, dachówka, podpiwniczony na kamieniu łupanym. Cena do negocjacji. Telefon kontaktowy 503322162. Proszę dzwonić po 16:00 Link do komentarza
Recommended Posts