Czas na Wnętrze Napisano 5 stycznia 2012 Udostępnij #1 Napisano 5 stycznia 2012 Lecą z nieba śnieżne gwiazdeczki, wody skuwa lśniący lód. Chłodna uroda zimy od wieków fascynuje artystów i rzemieślników. Urzekają zasypane białym puchem pejzaże, a ulotne piękno płatków śniegu i kwiatów szronu na szybach inspiruje do tworzenia niezwykłych motywów dekoracyjnych.Biel to czystość, lekkość, przestrzeń. Dlatego tak chętnie wykorzystujemy ją w nowoczesnych salonach i kuchniach. Do takich aranżacji znakomitym dodatkiem będą współczesne grafiki i obrazy z zimowym pejzażem oraz szklane naczynia młodych designerów. Lodowate błękity podkreślą nowoczesny charakter wnętrz. Więcej: http://czasnawnetrze.pl/art-collection/szt...pada-pada-sniegCo myślicie o obrazach i rzemiośle ze śnieżnym motywem? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 5 stycznia 2012 Udostępnij #2 Napisano 5 stycznia 2012 Cytat Co myślicie o obrazach i rzemiośle ze śnieżnym motywem? Biorąc pod uwagę tego roczną zimę to miło popatrzeć i przypomnieć sobie jak wygląda zimowy krajobraz na obrazach aż się łza w oku zakręciła ze wzruszenia. Link do komentarza
freeda Napisano 5 stycznia 2012 Udostępnij #3 Napisano 5 stycznia 2012 Te serwetki-śnieżynki śliczne 1 Link do komentarza
harold_osborn Napisano 5 stycznia 2012 Udostępnij #4 Napisano 5 stycznia 2012 obraz - tak, fototapeta - nie.do obrazu można się zdystansować, ale jak w jakimś inspirującym wnętrzu widziałam fototapetę z zimowymi drzewami to doła dostałam. obraz to jednak fantazja i nawet zimowy będzie latem ładnie wyglądał na ścianie. a taka fototapeta to w deszczowy dzień cały humor zabiera :/ Link do komentarza
harold_osborn Napisano 5 stycznia 2012 Udostępnij #5 Napisano 5 stycznia 2012 o, jest:http://czasnawnetrze.pl/mieszkanie-i-dom/i...e-dla-singielkia dla odmiany, taki Chełmoński na ścianie... zima, ale przytulna:miodzio. Link do komentarza
elutek Napisano 19 stycznia 2012 Udostępnij #6 Napisano 19 stycznia 2012 moje ulubione "zimowe obrazy", najlepszego wg mnie polskiego akwarelisty, Juliana Fałata:zachęcam do odwiedzenia "Fałatówki" w Bystrej - może przy okazji najbliższego zlotu...?nie jest daleko, a naprawdę warto 1 Link do komentarza
Czas na Wnętrze Napisano 24 stycznia 2012 Autor Udostępnij #7 Napisano 24 stycznia 2012 Cytat moje ulubione "zimowe obrazy", najlepszego wg mnie polskiego akwarelisty, Juliana Fałata:zachęcam do odwiedzenia "Fałatówki" w Bystrej - może przy okazji najbliższego zlotu...?nie jest daleko, a naprawdę warto Zimowe obrazy Juliana Fałata są rzeczywiście rewelacyjne! Link do komentarza
marylka Napisano 10 lutego 2012 Udostępnij #8 Napisano 10 lutego 2012 Wyszperałam kiedyś na babcinym strychu taki olejny obrazek przedstawiający trojke w śnieżnej scenerii. Co prawda nie jest to Fałat, lecz autor nieznany i z pewnością nie tak utalentowany, ale bardzo polubiłam ten obrazek. Po prostu rodzinna pamiątka. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się