Pomocnik Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 26 grudnia 2011 Hurtownia budowlana: Koterbicki J. Hurtownia materiałów budowlanych Województwo: śląskie Miasto: Kończyce Wielkie Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/koterbicki-j-hurtownia-materialow-budowlanych Link do komentarza
Gość budujący domek Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 26 grudnia 2011 super obsługa,ceny bardzo przystępne. gorąco polecam Link do komentarza
retrofood Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 26 grudnia 2011 Matko, ty się chyba urodziłeś po to, żeby w sekundę po wpisie dodać swój pean na cześć tej hurtowni. Ale trafiłeś! Możesz grać w totka z takim fartem... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 26 grudnia 2011 To nie jest tak jak myślisz retro, ja też się raz "przejechałem" na takim wpisie. Otóż w tym dziale to jest tak jak pierwszy ktoś doda komentarz do danej hurtowni to wychodzi ,że temat jak i komentarz mają tą samą godzinę i minutę . Link do komentarza
retrofood Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 26 grudnia 2011 Może masz rację, co pozwoli mi ochłonać z wrażenia. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się