Pomocnik Napisano 23 grudnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 23 grudnia 2011 Hurtownia budowlana: P.W. DORADO "U Wiechcia" Województwo: wielkopolskie Miasto: Kościan Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/wielkopolskie/pw-dorado-u-wiechcia Link do komentarza
Gość Aleksander Napisano 23 grudnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 23 grudnia 2011 Ładnie to może i jest, ale trzeba uważać na ceny!!! Link do komentarza
Gość Alicja Napisano 24 maja 2012 Udostępnij #3 Napisano 24 maja 2012 Na 1 rzut oka wszystko wyglada ok ale jak dojdzie na przykład do reklamacji to robia wszystko co mozliwe zeby nie oddac pieniedzy czy wymienic towaru... ewidentnie ida na ilość nie na jakość zamiast dbac o stałych klientów urzadzaja przemial. Juz tam nigdy wiecej nie pojde chyba ze z rzecznikiem praw konsumenta bo to co odwalaja jest absurdalne Link do komentarza
Gość Bartek Napisano 7 lutego 2013 Udostępnij #4 Napisano 7 lutego 2013 Zdecydowanie nie polecam uwiechcia, uważajcie na ceny, są zabójcze, a jak potrzebowałem fachowej porady, to sam wiedziałem więcej od sprzedającego! Link do komentarza
Gość Stefan Napisano 7 lutego 2014 Udostępnij #5 Napisano 7 lutego 2014 Fachowa i miła obsługa. Polecam Link do komentarza
Gość Maniek Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #6 Napisano 16 czerwca 2015 Ej przesadzacie wystarczy przy kasie zapytac o cene jak macie jakies wątpliwości. Ja tam nie narzekam, może niektóre produkty są ciut droższe ale na czymś trzeba zarobić. Link do komentarza
Gość Pracownicy u Wiechcia Kościan Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij #7 Napisano 14 grudnia 2018 U Wiechcia w Kościanie pracują sami nieudacznicy, wkręcają klientom towar który jest uszkodzony, a potem nie mają zamiaru oddać kasy. Pani w informacji nie ma pojęcia co mówi i jak przyjąć reklamację .Skandal. Są leprze hurtownie budowlane w okolicach. Omijać z daleka. Link do komentarza
Gość Klient Napisano 9 maja 2022 Udostępnij #8 Napisano 9 maja 2022 Podpisuję się się pod negatywnymi ocenami. Próbuję zgłosić uszkodzenie rolety w oknie balkonowym usłyszałem w odpowiedzi że Pan ma drugi telefon i się rozłącza bez dokończenia rozmowy. Czy w taki sposób postępuję firma, której zależny na klientach ? Niech każdy kto zamierza skorzystać z usług tej firmy się zastanowi lu Nadmieniam, że przy montażu okien nie obyło się bez uszkodzeń. Ogólnie w moich oczach bardzo kiepsko wygląda ta firma Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się