Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Czemu się wcześniej nie ogłaszałeś, musiałem sam malować.
-
Zdecydowanie polecam firmę Neo Art każdemu, kto szuka drzwi z najwyższej półki. Od pierwszego kontaktu czuć, że mają ogromne doświadczenie i pasję do tego, co robią.
-
Przez Malowanie24 · Napisano
Dzień dobry, maluje mieszkania, domy, bura, lokale handlowe na terenie Warszawy i okolic. Działam sprawnie, fachowo i dokładnie. Termin u mnie to rzecz święta, zatem o punktualność martwić się nie trzeba, Zapraszam do zapoznania się z oferowanymi przeze mnie usługami na mojej stronie malowanie24.com Zapraszam do kontaktu tel. 666-045-433 email: biuro@malowanie24.com -
Coraz więcej firm budowlanych i hurtowni decyduje się na bezpośredni import materiałów oraz komponentów z Chin. Przy większych wolumenach kluczowe staje się nie tylko znalezienie dostawcy, ale również bezpieczne przeprowadzenie całego procesu importowego. Meest China oferuje rozwiązanie w formule https://meest-china.pl/kompleksowy-import/, obejmujące organizację transportu, koordynację logistyki oraz dostarczenie towaru do Polski. Taki model współpracy może być szczególnie interesujący dla firm realizujących stałe inwestycje budowlane lub pracujących na kontraktach długoterminowych. Jeżeli ktoś z branży budowlanej szuka partnera do obsługi importu albo ma już doświadczenia z podobnym modelem współpracy, zachęcam do zabrania głosu i wymiany praktycznych informacji.
-
Popularne tematy