i jest zachwycony i żadne roztocza mu nie straszne, bo od razu zadbałem o odpowiednie środki do czyszczenia Proste jak drut - wystarczy chwilę "pogłówkować" i tam, gdzie przed momentem był problem - znika i pojawia się po prostu opcja
i jest zachwycony i żadne roztocza mu nie straszne, bo od razu zadbałem o odpowiednie środki do czyszczenia Proste jak drut - wystarczy chwilę "pogłówkować" i tam, gdzie przed momentem był problem - znika i pojawia się po prostu opcja
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Komentarz dodany przez Lanca: Miałem problem z kuną wiele nie pomagało ,więc zastosowałem siarkę ogrodniczą ,w małych puszkach metalowych rozłożyłem po pomieszczeniach i rozpaliłem ,gryzący dym ,wyziewy skutecznie odstraszyły tego zwierzaka .Warunek ,że miejsca spalania siarki będą bezpieczne i nie zagrożą powstaniu zarzewia ognia.Powodzenia z rozsądkiem
Jakiś czas temu w warstwach dachu mojego domu zamieszkała kuna. Hałasuje i zostawia odchody, co jest bardzo irytujące. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że kuna na poddaszu może wyrządzić znaczne szkody. Szczególnie w konstrukcji dachu albo w ociepleniu. Poznaj skuteczne sposoby na pozbycie się kuny.
Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budujemydom.pl/budowlane-abc/remonty-i-modernizacje/a/118306-jak-pozbyc-sie-kuny-z-poddasza-sprawdzone-sposoby
Kochani Forumowicze!
Życzę Wam Świąt pełnych magii, góry prezentów i niezapomnianych rozmów przy choince 🎄🎁. Niech ten czas naładuje Was pozytywną energią. Cieszę się ogromnie, że jesteście częścią naszej forumowej rodziny. Wesołych Świąt!