berenger Napisano 10 września 2011 Udostępnij #1 Napisano 10 września 2011 Bardzo mało bo zamawiał murarzy na Grouponie.Kolejny Strasburgerowski kawał. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2011 Udostępnij #2 Napisano 10 września 2011 Ty naprawdę, człowieku masz jakiś problem ... ale poradzę Ci coś - fobie to się gdzie indziej leczy, nie na forum - radzę Ci już się zapisać , bo zauważyłam że stan się pogłębia , a trąbią zewsząd , że terminy w NFZ do specjalistów to masakrycznie długie są. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 10 września 2011 Udostępnij #4 Napisano 10 września 2011 Cytat Szkoda,że ma tu plusików, na pewno byś dostał ode mnie za super pomocną radę Link do komentarza
daggulka Napisano 12 września 2011 Udostępnij #5 Napisano 12 września 2011 to co , robimy casting na nowy nick naszej gwiazdy? Link do komentarza
berenger Napisano 12 września 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 12 września 2011 (edytowany) Nadal jestem ale mam postanowienie poprawy.Zaskoczona miła pani? Edytowano 12 września 2011 przez berenger (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 12 września 2011 Udostępnij #7 Napisano 12 września 2011 Cytat Nadal jestem ale mam postanowienie poprawy. a co - ostrzeżenie od Redakcji dostałeś? Cytat Zaskoczona a powiem Ci , że nawet tak ... już Cię skreśliłam .... a tu proszę - niespodzianka ... Cytat miła pani? poczekajmy - może jakaś przyjdzie ... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 września 2011 Udostępnij #8 Napisano 14 września 2011 Cytat Nadal jestem ale mam postanowienie poprawy.Zaskoczona miła pani? Pożyjemy ,zobaczymy Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się