-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
I ode mnie też - spokoju Wam życzę, odpoczynku i dobrych emocji Spędźcie te święta tak, jak lubicie "Zdrowa dawka Bożego Narodzenia potrafi poprawić nastój bez względu na przyczynę, która spowodowała jego pogorszenie". Richard Paul Evans, Kręte ścieżki
-
Przez podczytywacz · Napisano
Czy na pewno dobrze zacytowałaś/zacytowałeś? -
Cześć, Proszę o fachową poradę w jaki sposób można dociągnąć wodę i odpływ dla pralki na inną scianę? Obecnie deweloper sobie to ładnie zaplanował ale pod bardzo małą pralkę - jeszcze ok kiedy potrzebna jest tylko pralka, ale ja jeszcze potrzebuję na to suszarkę, idealnie by sie to sprawdziło za prysznicem. Nie mam innego miejsca w mieszkaniu aby to ładnie ograć, wszędzie małe metry, małe szafy, kuchnia nie wchodzi w grę, przedpokój za mały. Tak więc albo zostawimy jak jest a będzie to koszmarnie przytłaczające, albo zrezygnuje z suszarki (czego nie chcę robić), albo zmienię miejsce tej kanalizacji. Idealnie by było aby pralkę z suszarką ulokować pod przeciwną scianą - obok prysznica jak na zdjęciu. Pytanie: Jak to powinno zostać poprawnie wykonane? Deweloper zabrania wkuwania w ściany nośne, czy to znaczy że można tylko po posadzce? Czy po posadzce to dobry pomysł i jak bardzo kosztowne to moze byc rozwiązanie? (kolorki na screenie zaworów ciepła/zimna mi się pomerdały są odwrotnie ;P )
-
Czy udało Ci się przenieść? Podziel się proszę informacjami bo mam dokładnie ten sam układ i ten sam pomysł. Jak zostało rozwiązane to przepięcie? Czy udało Ci się przenieść? Podziel się proszę informacjami bo mam dokładnie ten sam układ i ten sam pomysł. Jak zostało rozwiązane to przepięcie?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts