Kupię dom do przeniesienia
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja polecam deskę kompozytową firmy Lenta.
-
Dokładnie, miałam ten sam problem i ozonowanie problem wyeliminowało.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Elżbieta: Kupiłam piec firmy Metalfach w 2019. Od 2022 regularnie się psuje. Wydałam wiele pieniędzy na serwis. Piec jest użytkowany prawidłowo, stosuję najwyzszej klasy pellet, ale ciągle są problemy z pracą pieca. Ciągle się zatrzymuje i trzeba go uruchamiać ponownie. W tym roku miałam już kilka razy serwis. Lato upłynęło spokojnie, grzał tylko wodę i to byl w stanie robić. Niestety, wraz z sezonem grzewczym znów zaczęły się problemy. Mimo przeglądu, mimo prawidłowego użytkowania piec ciągle się zatrzymuje. Jestem zmęczona i zdesperowana, bo wygląda na to, że może będę musiała kupić nowy piec. Wiem tylko jedno - na pewno to nie będzie sprzęt Waszej firmy. -
Jesteśmy zdecydowani na ekologiczne ogrzewanie domu? Zatem czas wybrać najlepszy kocioł na pellet. Czyli na paliwo przyjazne dla ludzi i środowiska, a jednocześnie stosunkowo tanie. Ogrzewanie z pomocą pelletu jest efektywne, a przy tym wygodne. Poniżej Metal-Fach przedstawia charakterystykę kotłów i podpowiada, jaki model wybrać. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budownictwob2b.pl/instalacje/puls-branzy/8494-kociol-na-pellet-czym-sie-kierowac-przy-wyborze-podpowie-metal-fach
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się