Pomocnik Napisano 3 kwietnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 3 kwietnia 2011 Hurtownia budowlana: PPHU U Stasia Województwo: pomorskie Miasto: Nowy Dwór Gdański Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/pomorskie/pphu-u-stasia Link do komentarza
Gość masakra Napisano 3 kwietnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 3 kwietnia 2011 ignorowanie kupujacych, ciezko znalezc obsluge, ogolny caos Link do komentarza
Gość Wiki Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #3 Napisano 26 marca 2013 bardzo miła obsługa, dobra atmosfera, dobre ceny dlatego nie wiem o co chodzi panu masakrze :) Link do komentarza
Gość dostawca Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #4 Napisano 13 grudnia 2013 uwaga firma nie wywiązuje się z płatności Link do komentarza
Gość nowy klient Napisano 14 stycznia 2014 Udostępnij #5 Napisano 14 stycznia 2014 Obsługa miła i profesjonalna,ceny przystępne i dowóz towaru do klienta expresowy.Jestem bardzo mile zaskoczona.POLECAM, ja napewno zrobię tam jeszcze nie raz zakupy!!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się