dorotka_z Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 14 marca 2011 Witam,czy moglibyście polecić sprawdzonego architekta do adaptacji gotowego projektu domu jednorodzinnego z Warszawy lub okolic?Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam,Dorota Link do komentarza
Dagmara1 Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 14 marca 2011 Witam ,mogę ci zaproponować firmę, która działa na skalę ogólnopolską i załatwia kompleksowo adaptację, projekty przylączy i pozostałe formalności w dośc przystepnych cenach. Oczywiście szczegołów nie znam, ale na pewno dowiesz się wszystkiego, kiedy się z nimi skontaktujesz Tu masz ich stronę: http://moj.extradom.pl/adaptacja-projektu.aspxPowodzenia! Link do komentarza
dorotka_z Napisano 14 marca 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 14 marca 2011 Witam,bardzo dziękuję. Widziałam już wcześniej stronę tej firmy, ale wolałabym kogos, kto działa na lokalnym rynku.Wydaje mi się, że będę się czuła pewniej jeżeli będę miała możliwość spotkać się z projektantem bezpośrednio aby powiedziec co chciałabym ewentualnie zmienić w projekcie. Pozatym, ciężko mi sobie wyobrazić, ze firma z Wrocławia będzie załatwiała formalności w gminie pod warszawą...A może ktoś korzystał z takich usług i może ze dwa zdania w temacie napisać? Link do komentarza
qbatura Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #4 Napisano 21 marca 2011 Witam, Jestem architektem, oferuję adaptację projektu gotowego, zmiany w projekcie oraz obsługę formalno-prawnąJeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt: 608290039 Link do komentarza
apai Napisano 25 kwietnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 25 kwietnia 2011 Witam,jestem architektem i wykonuję m.in. adaptacje projektów gotowych na terenie Warszawy i okolic. Moj tel. 604 39 79 59 Link do komentarza
budujaca8 Napisano 17 września 2012 Udostępnij #6 Napisano 17 września 2012 (edytowany) Cytat Witam,czy moglibyście polecić sprawdzonego architekta do adaptacji gotowego projektu domu jednorodzinnego z Warszawy lub okolic?Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam,Dorota Rozwiń Witam.Jestem właśnie po etapie uzyskania pozwolenia na budowę i pomyślałam, że się podzielę swoimi wrażeniami z fazy projektowania. Droga nie była łatwa. Zaniosłam projekt do architekta w Ząbkach i wolałabym zapomnieć o tym jak najszybciej. Pań architekt wziął ode mnie wszystkie dokumenty wraz z projektem. Adaptacja miała być gotowa za 2 tygodnie. Kiedy mijał termin, zadzwoniłam zapytać, kiedy mogę odebrać dokumentację, po czym dowiedziałam się, że Pan wyjechał na urlop na 2 tygodnie, a wszystko nadal tkwi w tym samym miejscu!!! Wściekłość moja nie miała granic... Zaczęłam więc szukać innego architekta, bo nie wyobrażałam sobie dalszej współpracy. Trafiłam do Legionowa. Powiem tak -konkretna rozmowa, konkretne załatwienie sprawy. Po tygodniu miałam gotowy projekt do pozwolenia na budowę i co najważniejsze nie było uwag z urzędu. Mogę polecić wszystkim, żałując, że nie trafiłam do nich wcześniej. Dają zniżki przy zakupie projektu u nich. Ja się niestety nie załapałam, bo projekt już kupiłam, ale i tak jestem zadowolona. Zainteresowanym podaję ich link: http://praktyczneprojekty.pl/projekty_domow.html Powodzenia Edytowano 18 września 2012 przez budujaca8 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się