maniuś-maniek Napisano 11 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 11 marca 2011 no to POMOCY!!!!!! neutralnie czy od razy BACH Link do komentarza
Gość gawel Napisano 15 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 15 lipca 2011 kuchnia - zaje... sty pomarańcz;meble - eukaliptus z IKEA Link do komentarza
daggulka Napisano 15 lipca 2011 Udostępnij #3 Napisano 15 lipca 2011 Cytat no to POMOCY!!!!!! neutralnie czy od razy BACH Rozwiń kurcze ... no i nie wiem .... nie znam Twojego gustu , nie wiem w jakich kolorach czujesz się dobrze - czy lubisz takie ostre , czy raczej stonowane ... czy wolisz wnętrza surowe i nowoczesne , czy bardziej ciepłe i tradycyjne .... pooglądaj sobie może tu:http://www.google.pl/search?hl=pl&xhr=...sa=N&tab=wii tuhttp://www.google.pl/search?hl=pl&xhr=...280&bih=611nie wiem jak masz urządzone pokoje przyległe do tej kuchni - to się musi ze sobą łączyć/komponować... Link do komentarza
edwl Napisano 21 sierpnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 21 sierpnia 2011 Google to jednak potęga Link do komentarza
Humbak Napisano 28 sierpnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 28 sierpnia 2011 Ale fotki bardzo fajne. Link do komentarza
jeanette_v Napisano 31 grudnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 31 grudnia 2011 Moja wymarzona kuchnia to: kolory ścian i dodatków: srebro/metal, kolory mebli: amarant metalizowanyŁazienka : czerń ze złotem Link do komentarza
maniuś-maniek Napisano 3 stycznia 2012 Autor Udostępnij #7 Napisano 3 stycznia 2012 Witajcie,w związku z tym, że niemal rok minął od założenia tematua z przyczyn losowych remontu jeszcze nie byłoa być musi...to chcę temat odświeżyć kuchniahttp://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k002&m=111 podłoga linero zielone, ściana linero krem i kilka w ramach akcentu zielone glass centroa łazienka np coś kremowego w większości a do tego mocny akcent krwistej czerwieniczy wcale sie w te mocne barwy nie bawić bo to zaraz będzie nie/modne Link do komentarza
maniuś-maniek Napisano 1 marca 2012 Autor Udostępnij #8 Napisano 1 marca 2012 (edytowany) jak wkomponować na ścianie akcent kolorystyczny?kolor bazowy w pokoju piasek pustynii do tego mus jagodowydekoral Edytowano 14 marca 2012 przez maniuś-maniek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Humbak Napisano 11 marca 2012 Udostępnij #9 Napisano 11 marca 2012 Najwyraźniej kolory nie są mocną stroną naszego forum :( Link do komentarza
maniuś-maniek Napisano 14 marca 2012 Autor Udostępnij #10 Napisano 14 marca 2012 Cytat Najwyraźniej kolory nie są mocną stroną naszego forum :( Rozwiń ale jakoś sobie poradziłam z zagadnieniem nawet całkiem fajnie wyszło Link do komentarza
sepoy Napisano 14 marca 2012 Udostępnij #11 Napisano 14 marca 2012 Podoba mi się np. błękitno białe Linero z proponowanej z linka aranżacji łazienki. Spróbuj sobie zrobić w salonie przykładowe aranżacje z zaproponowanych płytek. Gdy ja tak zrobiłem wpłacało się w sklepie kaucję 300zł, które trzeba było wydać na zakupy płytek. Aranżacje pokazały nam, ze inaczej wyglądają w sklepach, a inaczej w Twojej łazience. Za te 300zł kupiłem sobie parapety z klinkieru, a płytki i tak wybraliśmy inne niż te z aranżacji po kilkumiesięcznym bawieniu się programami do aranżacji wnętrz.Jeśli potrafisz, to programy takie (nawet darmowe) są w sieci dostępne dzięki czemu sam pokolorujesz swój dom Link do komentarza
KAROI Napisano 25 marca 2012 Udostępnij #12 Napisano 25 marca 2012 Cytat Jeśli potrafisz, to programy takie (nawet darmowe) są w sieci dostępne dzięki czemu sam pokolorujesz swój dom Rozwiń Jakiś link? Please! Link do komentarza
termi2468 Napisano 15 maja 2012 Udostępnij #13 Napisano 15 maja 2012 Mi bardzo podoba się koncepcja kuchni czarno białej z jakimś kolorem przełamującym. Link do komentarza
Sepro Napisano 28 maja 2012 Udostępnij #14 Napisano 28 maja 2012 Cytat Mi bardzo podoba się koncepcja kuchni czarno białej z jakimś kolorem przełamującym. Rozwiń Mnie również, ale biały kolor w kuchni to chyba częste remonty? Link do komentarza
KAROI Napisano 5 czerwca 2012 Udostępnij #15 Napisano 5 czerwca 2012 Jak ma się sprawnie działający wyciąg... To wcale nie! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się