Demoneo Napisano 20 stycznia 2011 Udostępnij #1 Napisano 20 stycznia 2011 Ile mogłoby kosztować zrywanie starych farb za metra kwadratowy? Link do komentarza
Gość stach Napisano 20 stycznia 2011 Udostępnij #2 Napisano 20 stycznia 2011 Cytat Ile mogłoby kosztować zrywanie starych farb za metra kwadratowy? Jakie to farby, czym masz zamiar wykańczać ścianę, czy naprawdę trzeba ZRYWAĆ tę farbę???Skrobanie starych farb 7 - 10 zł/mkw, szlifowanie dobrze leżących farb olejnych (lamperie) podobnie... Link do komentarza
Kamita Napisano 22 stycznia 2011 Udostępnij #3 Napisano 22 stycznia 2011 W Częstochowie jest taniejSkrobanie ścian 4-8 zł.Farby olejne na ścianie-podobna cena.Opalnie farb olejnych jest droższe Link do komentarza
the_piotr Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij #4 Napisano 20 lutego 2011 słuchajcie a czy warto zrywać stare farby , nie wiem jak inni ale ja czasami zaciągam tynkiem gipsowym, można też goldbandem on ma bardzo dużą przyczepność i izoluje od podłoża jeszcze nigdy nie odparzyły mi się po nim farby pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się