autorushd Napisano 4 stycznia 2011 Udostępnij #1 Napisano 4 stycznia 2011 Zainstalowałem w wiatrołapie czujnik ruchu. Działa ok, ale....poza zwykła praca włącza mi się regularnie co ok 6min na jakieś 4 sek, i tak non stop w kółko. Miał ktoś takie coś?W domciu mam zainstalowane 3 czujniki i one działają normalnie. Autorus Link do komentarza
retrofood Napisano 4 stycznia 2011 Udostępnij #2 Napisano 4 stycznia 2011 To zamień go z którymś z tych w domu. Będziesz wiedział wtedy, czy to wina czujnika, czy coś się dzieje poza nim. Link do komentarza
autorushd Napisano 4 stycznia 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 4 stycznia 2011 Wymieniłem na inny nowy, zobaczymy wieczorem. Link do komentarza
autorushd Napisano 4 stycznia 2011 Autor Udostępnij #4 Napisano 4 stycznia 2011 Powiem tak, na nowym czujniku jest to samo , niezły zonk Link do komentarza
retrofood Napisano 4 stycznia 2011 Udostępnij #5 Napisano 4 stycznia 2011 Nie masz tam jakiejś neonówki w obwodzie? Link do komentarza
autorushd Napisano 4 stycznia 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 4 stycznia 2011 No nie ale w obwodzie jest także wyłącznik zmierzchowy. Może także cholerstwo źle podłączyłem. Jutro z rana spróbuje pokombinować. Link do komentarza
retrofood Napisano 4 stycznia 2011 Udostępnij #7 Napisano 4 stycznia 2011 To wygląda na wyładowania jakiejś pojemności w obwodzie. Może masz jakiś wyłącznik podswietlany? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się