piotrekdw Napisano 24 października 2010 Udostępnij #1 Napisano 24 października 2010 Witam ja z nie wiedza interesuje mnie ile bedzie potrzeba wiezby dachowej na wykonanie dwuspadowego dachu wymiary domu to 11metrow na 11 chce zrobic takie nie duze poddasze mieszkale dodam załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic Link do komentarza
r-32 Napisano 24 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 24 października 2010 Cytat Witam ja z nie wiedza interesuje mnie ile bedzie potrzeba wiezby dachowej na wykonanie dwuspadowego dachu wymiary domu to 11metrow na 11 chce zrobic takie nie duze poddasze mieszkale dodam załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic Twoje plany to wymagająca zezwolenia ,projektu i nadzoru budowlanego zmiana konstrukcji domu ...Odpowiedź na to i wiele innych pytań Znajdziesz w nim . Pozdrawiam Link do komentarza
piotrekdw Napisano 24 października 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 24 października 2010 no tak tylko mniej wiecej mi chodziło bo na same zezwolenie i cały plan powinienem sie zmiescic w 5 tysiacach Link do komentarza
Mathir Napisano 3 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 3 listopada 2010 Też chętnie bym się dowiedział jaki to rząd wielkości. Link do komentarza
Gość stach Napisano 4 listopada 2010 Udostępnij #5 Napisano 4 listopada 2010 Cytat Witam ja z nie wiedza interesuje mnie ile bedzie potrzeba wiezby dachowej na wykonanie dwuspadowego dachu wymiary domu to 11metrow na 11 chce zrobic takie nie duze poddasze mieszkale dodam załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś i pomyśl na ile różnych możliwości można zinterpretować Twój post Nie używasz polskich liter, żadnych znaków interpunkcyjnych, wielkich liter - po prostu olewasz tych, do których wysłałeś swój post Aż nie chce się odpowiadać na taki post, nawet jeśli ma się wiedzę i można byłoby coś konkretnego odpowiedzieć...I dlaczego w "instalacjach elektrycznych"??? Link do komentarza
rijswijker Napisano 5 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 5 listopada 2010 Cytat Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś i pomyśl na ile różnych możliwości można zinterpretować Twój post Nie używasz polskich liter, żadnych znaków interpunkcyjnych, wielkich liter - po prostu olewasz tych, do których wysłałeś swój post Aż nie chce się odpowiadać na taki post, nawet jeśli ma się wiedzę i można byłoby coś konkretnego odpowiedzieć...I dlaczego w "instalacjach elektrycznych"??? Stach-troche wyrozumialosci...fakt ze nie ten dzial,i fakt ze poprawnosci w tym zadnej,ale ja nie rozumiem akcji "fura"na focie...To typowo nasze takie...Pozdrawiam Link do komentarza
animus Napisano 5 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 5 listopada 2010 Cytat załącznik wygladu domu ktory chciałbym przerobic A gdzie jakieś zabezpieczenia barierki ,ten gość z cyrku przyjechał i ociepla chałupę ,on jeszcze żyje ? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się