Skocz do zawartości

Historia edycji

Ewepom

Ewepom

Właśnie otrzymałam odpowiedź od pana Sergiela, sugeruje on, że budowa takiej kopuły o powierzchni użytkowej 120m2 (4 sypialnie) wyniesie mnie 420 tysięcy... To dużo za dużo przy naszym budżecie. My nawet połowy z tego nie mamy. Wychodzi na to, że musimy rozważyć budowę szkieletowego domu do takiego momentu żeby "jakoś" w nim zamieszkać, a resztę dłubać powolutku do końca. Trochę się zawiodłam, bo opisy na stronach internetowych są baaardzo obiecujące, a wychodzi na to, że koszt jest dość duży. Być może budowę szkieletowego też przeliczam zbyt optymistycznie, ale chyba będziemy zmuszeni wybrać opcję, która pozwoli nam zrobić chociaż stan surowy zamknięty.. 

Ewepom

Ewepom

Właśnie otrzymałam odpowiedź od pana Sergieja, sugeruje on, że budowa takiej kopuły o powierzchni użytkowej 120m2 (4 sypialnie) wyniesie mnie 420 tysięcy... To dużo za dużo przy naszym budżecie. My nawet połowy z tego nie mamy. Wychodzi na to, że musimy rozważyć budowę szkieletowego domu do takiego momentu żeby "jakoś" w nim zamieszkać, a resztę dłubać powolutku do końca. Trochę się zawiodłam, bo opisy na stronach internetowych są baaardzo obiecujące, a wychodzi na to, że koszt jest dość duży. Być może budowę szkieletowego też przeliczam zbyt optymistycznie, ale chyba będziemy zmuszeni wybrać opcję, która pozwoli nam zrobić chociaż stan surowy zamknięty.. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...