Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Nie. Z klejonego papieru. Ekologiczna ponoć. Ale wygląda całkiem, całkiem. Mam też stolik papierowy. Całe cztery dychy kosztował. Jedną ręką go można podnieść za nogę. Blatem do góry, oczywiście. Z Ikei. A blat ma grubość 6 cm. Nogi kwadrat 6. Na wygląd pancerne.
-
Nie, te chlastane piłą, popatrz na 2 zdjęcie, przesuwaj wzrok po tym przycięciu, aż twój wzrok spocznie na miejscu poza przycięciem, po lewej, tam drzwi są z 1 cm, bardzo blisko podłogi i mimo to wyglądają nieźle. .
-
A może u autora wątku też były fabryczne? Bo ja wiem?
-
Przez podczytywacz · Napisano
No, nie... Ale argument, że tobie puchnie tylko palec - jest taki sobie... Sam widzisz ile tutaj pojawia się wątków wskazujących na brak PODSTAWOWEJ wiedzy o PRAWDZIWEJ wentylacji... Ilu userów wie coś o słynnym "obrządku gromniczym" wyjaśniającym wszystko... no, prawie wszystko... I tak dla ścisłości ta Twoja ościeżnica raczej nie jest PAPIEROWA, tylko chyba z MDF'u i oklejana ozdobną, papierową tapetą... Czy nie? -
Przez podczytywacz · Napisano
Możesz prosić... Jeszcze "zaśmiecę" małym szkicem CAŁEJ, WIELKIEJ INSTALACJI... Ewentualnie przedłuż nitkę ciepłej wody do WC, jak zdecydujesz się na bidetkę z podmywaniem ciepłą wodą... Ot - i wszystko Po co zabawa w rozdzielacze? Dywagacje o różnicach ciśnień w poszczególnych odbiornikach? Oprócz tego, że będziesz czuł się bohaterem domu, nic lepszego w Twoim lokalu nie wycudujesz Jeśli masz w pomieszczeniu gospodarczym pralkę i odpływ do kanalizacji, możesz przeciągnąć tą ścianą g/k nitkę zimnej wody...
-
-
Popularne tematy