Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Kupiłam kominy z firmy BRATA w tej hurtowni i jestem bardzo zadowolona! Wszystko solidnie zapakowane i dostarczone na czas. Obsługa fachowa, doradzili co najlepiej wybrać do mojego projektu. Ceny też bardzo konkurencyjne. Zdecydowanie polecam.
-
Rozumiem, że idealnie byłoby skuć całość. Jednakże pomieszczenie nie będzie mieszkalne. Chciałem jakoś minimalnie nawet trochę ocieplić ten kawałek. Skuwanie całości odpada. Myślałem o tym aby np. położyć folię, potem na to 5cm XPS STYRODUR i na to dać te 3cm wylewki. 3cm wylewki na tym wystarczy? Na niej będą płytki. Chyba na tym XPS jakoś nie powinna obsiadać posadzka? Tam nic też jakoś skrajnie ciężkiego nie będzie.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Popatrz na daty... Pięć lat... -
Jeśli ten rok ma się zakończyć na pracach ziemnych, nazwijmy około budowlanych, to nie szukaj firm na fundamenty czy SSO teraz. Zacznij szukać w styczniu lub w lutym z opcją wejścia na budowę "od zaraz" wtedy zobaczysz, że otworzy się przed Tobą okienko "finansowe". Nie ma roboty tyle co rok czy dwa lata temu. Materiały nie drożeją. Nie wiem z czego są ściany ale pustaki możesz kupować zimą - jest szansa ze będą tańsze niż na wiosnę. Omijaj typków, którzy na Twojej krwawicy chcą zarobić tyle, żeby do końca roku siedzieć w domu. Jak będziesz chciał fachowca do łazienek to mogę kogoś polecić ale to pieśń przyszłości.
-
wielu tu specjalostow, moze ktos inny mieszka w cywilizowanym swiecie i ma wiedze na ten temat
-
-
Popularne tematy