Remont pomieszczenia na poddaszu - problem
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
A będziesz przyjeżdżał sprzątać?
-
I bez żyłek. Tak zrób. Będziesz mi dziękować.
-
Mogę zmienić na mat Cóż ... będę miała pretensjonalną łazienkę Kwestia wyboru. Pewnie, że bardziej podobałaby mi się czarna płyta w macie bez wzorków ( i jest taka) https://kamienekspert.pl/sklep/plyta-pvc-czysty-czarny-mat-280-cm-x-122-cm/ ale na niej to każdą kropelkę byłoby widać ... każdy zaciek. No chyba by mnie szlag trafił z tym sprzątaniem Ale teraz to zaczynam się zastanawiać, czy nie zmienić płyty na opcję w macie A idź już stąd, bo mi mieszasz w planach Nie masz nic do pogadania, to był Dragona pomysł Ja tylko staram się minimalizować straty designerskie pozostałymi elementami wyposażenia Uparł się, że chce mieć czarną ścianę - no i będzie miał
-
Moja mentalność to jest na takim etapie że najbardziej to podobają mi się slaby na całą ścianę z fajnego kamienia. Żadnego udawania że coś jest czymś czym nie jest. Wygląda mega zajefajnie i widziałem takie w willi Dubienieckiego i Olecha w Juracie. Ale oczywiście to nie oferta do bloku, no raczej. Nie obraź się Daga ale takie imitacje marmuru żyłkowanego, jak na moją mentalność, wyglądają mega sztucznie i nigdy bym się na coś takiego nie pisał. Moja chciała blaty do kuchni z konglomeratu zamawiać w takie coś udające marmur, ale szybko ją sprowadziłem na właściwe tory myślenia. No i są tylko białe, nic więcej. Dla mnie takie wzorki biało-czarne czy czarno-białe, wyglądają naprawdę mega sztucznie i pretensjonalnie. No. Będziesz mieć pretensjonalną łazienkę, ale aspirującą do klasy średniej. Nie idź tą drogą i daj mi namiar na Dragoną to pogadam z nim i może nawróci Ciebie na właściwe tory postrzegania mentalnego. Nie chcę Ci robić zamieszania w tym temacie ale radzę jeszcze póki czas dobrze przemyśleć swoje wybory. Tak się składa że ostatnio widziałem łazienkę u bratanicy, ale białe duże kafle i czarne żyłkowania, niby fajnie ale strasznie pretensjonalne, czy nawet gorzej, ale nie wiem jak to inaczej określić. No, to teraz dzwoń szybciutko i odmawiaj to zamówienie. Od kogo jak od kogo, ale od Ciebie można chyba wymagać trochę wyższego poziomu świadomości estetycznej niż od przeciętnego zjadacza chleba.
-
Tak nie dawało mi to spokoju .... że szajs Powiem tak. Jeśli są rozwiązania, które na kilkanaście kolejnych lat mogą odmienić aranżację łazienki bez ładowania się w grubą demolkę - dlaczego nie skorzystać? Skąd to przekonanie, że szajs? Drapałam paznokciem, nie dało się zarysować. Oczywiście, że jeśli wylejesz na powierzchnię płyty litr acetonu i zaczniesz szorować, możesz uszkodzić wierzchnią warstwę, ale sorrrry ... do kąpieli używa się raczej łagodnych środków, a do czyszczenia zwykłych płynów do szyb. Brak spoin - kolejna zaleta (nie zbiera się brud w fugach). Podejrzewam, że nasza polska mentalność z Ciebie wychodzi i przeświadczenie, że na ścianach i podłodze w łazience to tylko płytki i nieważne, że za kilka/naście lat wyjdą z mody Ale wiesz ... co kto lubi Zawsze będę bronić rozwiązań, które są trwałe i umożliwiają szybki remont łazienki. Oczywiście, że płyty SPC są trwalsze niże PVC, ale tutaj akurat design zaważył Ba, jeśli znudzi mi się za kilka lat wzór to oderwę, odżałuję te 800 zł i zainstaluję inne Możesz tak z płytkami ceramicznymi?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się