Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: Darte

Recommended Posts

Witam odradzam, szczególnie oddział w Kutnie
[adres usunięty przez moderatora],
Sz.P [nazwisko usunięte przez moderatora] podczas wyceny parapetów zaproponowała mi rabat w wysokości 10% co sprawiało iż oferta była porównywalna z konkurencja, natomiast po dostarczeniu na miejsce okazało się iż rabatu brak, za towar w kwocie 2220 przepłaciłem blisko 250 zł.
Kontaktu co do sprostowania sprawy brak, ogólnie bardzo nie polecam,

Ja również odradzam, brałem u nich materiały do ogrzewania mieszkania: kaloryfery, złączki rury i inne materiały. Kupując miałem otwarty rachunek, co nie wykorzystałem miałem zwracać i zwracałem, m.in innymi żeberka od kaloryferów. To co brałem z magazynu liczyli to co oddawałem już nie, później tylko problemy,z odzyskaniem pieniążków czy ustaleniu tego co się zdało, a kwoty nie małe, towar też nie igła żeby nie można było policzyć. Tylko nie przyjemności i problemy. Ogólnie złe podejście i obsługa nie polecam szczególnie oddział Kutno i obsługi przez szanowną panią ! ! !
  • 7 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Nie polecam kutnowskiej firmy Darte. W czerwcu zamówiłem towar, jest wrzesień a towaru jak nie było tak nie ma. Bardzo duży bałagan w zamówieniach. Handlowcy przepraszają ale i tak nic nie robią. NIE POLECAM!
  • 6 miesiące temu...
Ta firma to porażka szabrowniki oszuści i cwaniaki mydlą oczy pozamykali z hukiem wiele oddziałów grozi im upadek Pan Kazimierz ich załatwił. wielki Lechu już się tak nie panoszy jak kiedyś

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...