Hurtownia budowlana: Stal Bud SC Hurtownia stali
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiek-d · Napisano
Często przyczyna dużego zużycia gazu są same ustawienia pieca i istnieje znacząca przestrzeń do optymalizacji w ustawieniach samego pieca, co w efekcie może przełożyć się na odczuwalne obniżenie zużycia gazu. Być może piec jest już optymalnie skonfigurowany. Co do połączenia hybrydowego jest to dość ciekawe połączenie, ostatnio miałem okazję oglądać kotlownie, która została rozbudowana o pompę ciepła panasonix, stary piec buderus olejowy został i jest czynny, użytkownik ma równiez instalacje pv. -
Przez zanetabuduje · Napisano
budowa domu to wielkie wyzwanie, mnogość rozwiązań nie ułatwia zadania -> w książce https://zanetawoznica.com.pl/jak-nie-budowac-szeregowki/ opisane są błędy, które kosztowały setki tysiące złotych -
Przez zanetabuduje · Napisano
u mnie firma wykonawcza zrobiła za małe otwory wentylacyjne i kominiarz nie podpisał świcha co sprawiło że nie mogłam złożyć wniosku o zakończenie budowy -> więcej o tym można przeczytać w książce https://zanetawoznica.com.pl/jak-nie-budowac-szeregowki/ -
mate mam Isoleo natomiiast folie w plynie primacol x fiber. Czy np mozna kleic mate na folii w plynie ?. Producent maty pisze ze niby tak, pytanie czy taki wariant sie sprawdzi. Ewentualnie czy mozna polozyc mate na klej a nastepnie po wyschnieciu kleju folie w plynie ? Pytam bo mam wiadro folii z ktorym nie mam co zrobic. Strop drewniany do teraz byla pusta przestrzen, teraz zasypany perlitem. Mysle ze wilgoci tam nie zamkne bo ostatnie kilka lat na drewnianej podlodze lezala folia budowlana obklejona silikonem dookola tak zeby woda sie nie dostala do desek i na tym panele podlogowe. Kiedy to rozebralem zadnych sladow wilgoci nie widzialem.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się