amkada Napisano 5 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 5 września 2010 Czy ktoś może zakończył już budowę domu? Ile wyniosła cena za m2? Link do komentarza
r-32 Napisano 5 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 5 września 2010 Cytat Czy ktoś może zakończył już budowę domu? Ile wyniosła cena za m2? Pytanie w stylu : Czy jadł ktoś ostatnio na mieście ? Ile trzeba mieć PLN na paszczę ? ...jak już Wybudujesz to chętnie zobaczę Twoją reakcję na takie pytania ...ps.przepraszam , ale nie mogłem się powstrzymać Pozdrawiam Link do komentarza
daggulka Napisano 5 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 5 września 2010 Cytat Czy ktoś może zakończył już budowę domu? Ile wyniosła cena za m2? zgadzam się z tym co napisał r-32 ... bo to wszystko zależy od ... wszystkiego ... gdzie budujesz , z jakich materiałów , w jakim standardzie wykończeniówka ..... wszystko jest względne .... kiedy ja sę budowałam 3 lata temu - przyjmowało się minimum 2000zł za metr za stan developerski .... teraz - nie wiem .... Link do komentarza
omeggo Napisano 14 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 14 września 2010 To zależy są firmy które biorą za m2 więcej – nawet ponad 5 tys. a są takie które biorą mniej nawet w granicach 2,5 tys, np. Budwesta Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się