ashantess Napisano 22 sierpnia 2010 #1 Napisano 22 sierpnia 2010 Chciałam zapytać o posadzkę na ogrzewanie podłogowe.Mamy dużo metrów do wylania i potrzebuję czegoś dobrego, aczkolwiek niezbyt drogiego.Samo hasło posadzka samopoziomująca niewiele mi mówi, jakaś firma, zużycie na 1m2 x 1cm (żebym sobie mogła to porównać).Jak ktoś robił, to może poleci, albo odradzi.Jestem wdzięczna za każdą pomoc.
vena Napisano 22 sierpnia 2010 #2 Napisano 22 sierpnia 2010 Cytat Mamy dużo metrów do wylania i potrzebuję czegoś dobrego, aczkolwiek niezbyt drogiego. My robiliśmy posadzki na podłogówce na ok 110 metrach kw. Najwięcej na raz laliśmy ok 45 metrów kw (salon i hall) i zrobiliśmy zwykłą posadzkę. Wydaje mi się, że te samopoziomujące są chyba droższe. Więc jeśli szukasz czegoś dobrego, to ja osobiście poleciłabym Ci dobrego fachowca pozdrawiam
Etka Napisano 22 sierpnia 2010 #3 Napisano 22 sierpnia 2010 Koszt posadzki to ok. 28-30zł za metr na gotowo. Na cenę składa się robocizna (razem z rozłożeniem styropianu)- 11zł,1,90- włókna i dyletacja,reszta to materiał. Ceny w woj. dolnośląskim.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się