Elżbieta Napisano 21 sierpnia 2010 #1 Napisano 21 sierpnia 2010 chciałabym zastąpić strop gęstożedbrowy teriwa stropem drewnianym z belek dwuteowych Kronopolczy ktoś ma wiedzę na temat takiego stropuczy konieczny jest projekt takiej zamiany
NOTO Napisano 1 września 2010 #2 Napisano 1 września 2010 taki strop będzie głośniejszy tzn. więcej będzie dzwięków z góry przechodzić.Myślisz że będzie tańszy ?
Elżbieta Napisano 8 września 2010 Autor #3 Napisano 8 września 2010 Cytat taki strop będzie głośniejszy tzn. więcej będzie dzwięków z góry przechodzić.Myślisz że będzie tańszy ? dźwięki mi nie przeszkadzają, poradzę sobie z tymna pewno robocizna będzie tańsza, nawet teoretycznie darmowa, taki strop mogę wykonać z córką w dwa dnibelki dwuteowe są lekkie, mają dużą wytrzymałość i niedużą strzałkę ugięciana zamocowanych belkach dwuteowych przykleja się i przykręca wkrętarką płyty OSB kiedyś, poźniej albo w zimie, albo od razu można go wygłuszyć wełną i przymocować sufit z płyt G-K lub boazerię czy co tak kto chce (mnie się podoba np. DPS) 1
NOTO Napisano 9 września 2010 #4 Napisano 9 września 2010 DPS - co to jest.W sumie we własnym domu mozna pójść na wiele ustępstw ... szczególnie jeśli wszyscy domownicy sę zgadzają.Matka z córką na budowie układająca strop ... !!!! Nie wiem co napisać.Gratuluję zacięcia ...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się