kupię dom z bala do przeniesienia
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Jakieś pęknięcia. To jest mieszkanie w bloku? Które piętro, ile pięter jest? Jaki materiał ścian?
-
Dzień dobry. Po kilku latach w 3 miejscach w mieszkaniu pojawiły mi się takie wybrzuszenia na ścianach. Nie są to widoczne pęknięcia. W dotyku twarde. Jak na zdjęciach. Możecie wesprzeć w pomocy co to może być?
-
Jak w tytule, wie ktoś co z nimi należy robić?
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Szymon: Przy dobrze dobranym kotle ceny pelletu aż tak nie robią różnicy – liczy się sprawność i jakość spalania. U mnie chodzi kocioł z systemem OMS i naprawdę widać różnicę – pellet spalany do końca, mało popiołu, wszystko pracuje jak trzeba. Nawet jak pellet trochę podrożeje, to i tak wychodzi ekonomicznie, bo nic się nie marnuje. Porządny kocioł to podstawa! -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Pan dobra rada: Zanim kupicie pompę ciepła, naprawdę warto zajrzeć na stronę rankingpomp.pl – można tam porównać różne modele, zobaczyć opinie innych użytkowników i sprawdzić, co najlepiej sprawdzi się w konkretnym domu. Ja tak zrobiłem i dzięki temu uniknąłem nietrafionego zakupu. Duża pomoc przy wyborze!
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się