Skocz do zawartości

rozdział instalacji ze zwiększeniem mocy o 13KW

Recommended Posts

Napisano
Elektryk zrobił mi nową instalację w istniejącym budynku wielorodzinnym z warunkami i umową o przyłącze ,zrobił pomiary i pojechał do ZE .Wszystko jest dobrze ,przyjadą i podłączą prąd w 2 tygodnie ale powiedzieli mojemu elektrykowi że nie wymienią starych przewodów napowietrznych i podłączą na stare.Czy ZE jest w porządku ,przecież zapłaciłem za KW .Czy mogę odmówić przyłącza na stare przewody . Posiadam taras który znajduje się pod drutami 2.5m .Dziękuje z góry

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Szukasz wygodnych, trwałych i ciepłych pantofli damskich, które nie rozpadną się po jednym sezonie? Poznaj polskiego producenta z 15-letnim doświadczeniem. W Nowym Targu od 2009 roku powstają ręcznie szyte pantofle damskie, które łączą tradycję Podhala z nowoczesnym komfortem. Dlaczego nasze pantofle damskie wyróżniają się na rynku? ✔ Ponad 90 modeli do wyboru ✔ Naturalna skóra licowa z polskich garbarni ✔ Filc i wełna owcza z lokalnych źródeł ✔ Ręczne szycie – bez produkcji taśmowej ✔ Amortyzująca podeszwa EVA ✔ Rozmiary 36–41 ✔ Dostawa w 1–2 dni ✔ Darmowa wysyłka od 100 zł To nie jest import z masowej produkcji. Każda para przechodzi kontrolę jakości w naszej manufakturze przy ul. Waksmundzkiej 212 w Nowym Targu. Co znajdziesz w ofercie? 👡 Pantofle Damskie Skórzane Klasyczne modele ze skóry naturalnej, które: dopasowują się do stopy, oddychają, są trwalsze niż syntetyki, sprawdzają się przez cały rok. Dostępne w kolorach: brązowy, bordowy, czarny, beżowy, szary, różowy. 🧵 Pantofle Góralskie Ciepłe, filcowe modele z tradycyjnymi wzorami podhalańskimi (parzenica, hafty, motywy regionalne). Idealne na zimę i chłodną podłogę. 🦶 Pantofle na Ostrogę Piętową Specjalne modele dla osób z: bólem pięty, haluksami, wrażliwymi stopami. Miękka, wyściełana pięta i amortyzująca podeszwa zwiększają komfort codziennego chodzenia po domu. 100 000+ Sprzedanych Par Od 2009 roku zaufało nam ponad 100 tysięcy klientów w całej Polsce. Nasze pantofle damskie to połączenie trwałości, wygody i naturalnych materiałów. Kupując u polskiego producenta: wspierasz lokalną gospodarkę, otrzymujesz produkt ręcznie szyty, masz kontakt z realną firmą, nie anonimową platformą. Sprawdź pełną ofertę tutaj: 👉 https://wojtyczkapantofle.pl/pantofle-damskie/ Ręcznie szyte. Naturalne materiały. Produkcja w Nowym Targu.
    • Obstawiałbym rekuperator (centralę wentylacyjną).  Pomysł robienia drugiego wejścia tuż obok wejścia głównego mnie nie przekonuje. Tym bardziej, że z sieni jest przejście do tego pomieszczenia. 
    • a BMS-y mata? no i w domu? chyba Carringtonów 
    • to może zamiast projektanta odpowiem - to po prostu wejście gospodarcze, jak włazisz z "pola" usyfiony to masz szansę tego nie donieść do części mieszkalnej i tyle, inaczej tego nie widzę to cuś naprzeciwko drzwi, intryguje mnie, co to?
    • Dobry wybór to certyfikowane czujki z możliwością podłączenia do centrali i zewnętrznego sygnalizatora. Kluczowe żeby sygnalizator był akustyczno-optyczny i zamontowany tam gdzie ludzie muszą go usłyszeć, niekoniecznie przy czujce. Firestop.pl ma w ofercie czujki i sygnalizatory SAO-P8 z certyfikatem CNBOP, sprawdzą się zarówno w domu jak i w obiektach komercyjnych.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...