Witam wszystkich fachowców.
Mam małą dobudówkę do starego domu i jest na razie pokryta membraną. Chce położyć papę na lepik i papniaki, a pytanie brzmi czy kłaść na tą membranę czy zdjąć?
Witam Serdecznie Specjalistów .Mam pytanie z czego najlepiej wykonać podbitke pod wiatą czy z blachy trapezowej teraz takie są i nie trzeba tego co roku impregnowac ,czy z desek normalnie możecie coś mi podpowiedzieć ? Pozdrawiam
Nie wiem czy tak jest jak pisze Darek i jak to jest z tą kalorycznością.
Ja zauważyłem że spalam coraz mniej gazu a płacę coraz więcej.
Ale to nie są bardzo duże różnice, bo duże mają dopiero przyjść od 40 do 60 %.
Komentarz dodany przez Darek: Wykonałem tytaniczną pracę i wrzuciłem do excela dane z faktur w moim domu z ostatnich 30 lat, od 1995r. Dom ten sam, piec zmieniony na nowszy (czyli sprawniejszy).
Z analizy jasno wynika że robią nas w bambuko i to na dużą skalę.
Nikt nie jest w stanie sprawdzić kaloryczności (ostatnie 3 lata, jest ciągły wzrost mnożnika). Ostatnie 4 lata - mimo że mamy "ocieplenie klimatu" i zimy nie były szczególnie zimne, mam prawie 0 40% większe zużycie niż średnia z 30 lat.
Sumarycznie widać że jest to olbrzymie oszustwo !!
Panowie mam małą dobudówke do starego domu i jest na razie pokryta membraną. Chce pokryć papą bez zgrzewania na lepik i papniaki.....czy kłaść na tą mębrane??
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się