luq Napisano 25 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 25 lipca 2010 witam, chciałbym zabudować wnękę na balkonie, ale nie mogę znaleźć w Warszawie firm, które realizowałyby takie zlecenia. Z czego to wynika? Przecież nie jest chyba do tego potrzebna jakaś technologia rodem z NASA? Może ktoś podpowie jak wybrnąć z tej sytuacji? Sam raczej nie dam rady tego zbudować, gdyż majsterkowanie nie jest moją najmocniejszą stroną. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Link do komentarza
animus Napisano 25 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 25 lipca 2010 Cytat witam, chciałbym zabudować wnękę na balkonie, ale nie mogę znaleźć w Warszawie firm, które realizowałyby takie zlecenia. Z czego to wynika? Przecież nie jest chyba do tego potrzebna jakaś technologia rodem z NASA? Może ktoś podpowie jak wybrnąć z tej sytuacji? Sam raczej nie dam rady tego zbudować, gdyż majsterkowanie nie jest moją najmocniejszą stroną. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Szukaj w ogrodach zimowych przydomowych altanach itd....tu masz poczytajtutaj poczytaj Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się