daggulka Napisano 23 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 23 lipca 2010 Wklejajcie foty uśmiechniętych pysków Waszych pupili ..... Zawsze fajnie na czymś przyjemnym oko zawiesić ...... Zachęcam ....... Natenczas u mnie: Fido vel Czarny Bez ..... rasa: przedkolankowy szczekacz pospolity Rudy vel Ruda Łajza ...... dachowiec - dosłownie (raz ręcznie ściągany z dachu ) razem Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 23 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 23 lipca 2010 To jest moj przytulaśny sierściuszek ... Link do komentarza
molytek Napisano 23 lipca 2010 Udostępnij #3 Napisano 23 lipca 2010 No, to i tych mordek nie może tu zabraknąć Kocurro, internauta Ryśku oraz gracja, starowinka Felicja Link do komentarza
daggulka Napisano 1 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 1 sierpnia 2010 nowy członek mojej rodziny - JAGA .... Link do komentarza
Draagon Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #5 Napisano 5 sierpnia 2010 Nie wiem kto jest większym zwierzem Link do komentarza
racer Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #6 Napisano 5 sierpnia 2010 daga, a tipsy sama robisz? Link do komentarza
acia Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij #7 Napisano 5 sierpnia 2010 To ja Wam pokażę naszego nowego domownika:Oto Kora Kora śpi tam gdzie lubi w legowisku się bawi, a spać chodzi tam gdzie nasze nogi Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się