Pomocnik Napisano 17 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 17 lipca 2010 Sam projekt Wiery okazał się miejscami trudny do poprawnego odczytania. Pierwszym błędem było odczytanie przez wykonawców poziomu zero w salonie, który jest opuszczony o kilkadziesiąt centymetrów. W efekcie kilka mniejszych elementów budynku zostało wybudowanych niżej, bo murarze odmierzali wysokość od podłogi salonu, zamiast holu Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/reportaze/a/872-projekt-domu-trudny-do-poprawnego-odczytania Link do komentarza
Gość mary Napisano 17 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 17 lipca 2010 piekny dom.....o takim marzę...gratuluję włascicielom!!!!mam nadzieję,że moje marzenie się spełni i też wybudujemy z męzem taką \'\'wierę\'\'.....życzę dużo szczęścia..... Link do komentarza
Gość Pozdrowienia tylko dla Tomka!Kr Napisano 3 listopada 2012 Udostępnij #3 Napisano 3 listopada 2012 Brawo pracowity Tomek i jego pracowici rodzice! Mozecie miec satysfakcje!... Link do komentarza
Gość pyś Napisano 1 października 2013 Udostępnij #4 Napisano 1 października 2013 Dom nietypowy,a więc drogi w wykonaniu,raczej dla bogaczy,mnie się nie podoba.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się