stokrotka.35 Napisano 25 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 25 czerwca 2010 Nie chciałabym usuwać ani gdzieś przenosić wiadomości które mam w skrzynce,więc proszę o jej powiększenie...Oczywiście o ile to jest możliwe Link do komentarza
vega1 Napisano 25 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 25 czerwca 2010 mi też się kończy miejsce, a nie mogę usuwać wiadomości bo zbieram "haki" Czy nie można udostępnić na forum narzędzia, które będzie zapisywało wiadomości ze skrzynki do pliku na komputerze? Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 27 czerwca 2010 Cytat mi też się kończy miejsce, a nie mogę usuwać wiadomości bo zbieram "haki" Czy nie można udostępnić na forum narzędzia, które będzie zapisywało wiadomości ze skrzynki do pliku na komputerze? Haki polecam zbierać używając do tego archiwizacji wiadomości. Proszę wykonać następujące kroki: Panel prywatnych wiadomości => Stare wiadomości => i tu wybrać odpowiadające funkcje.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
vega1 Napisano 27 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 27 czerwca 2010 podziękował. Link do komentarza
Humbak Napisano 28 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 28 czerwca 2010 A na kogo te haki? Bo wiesz... nie ma ludzi o czystych rękach. Na każdego paragraf sie znajdzie. NA wszelki wypadek zacząłem rachunek sumienia Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 3 lipca 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 3 lipca 2010 Cytat Do jętki ( bo skrzynka prywatna pełna..) Cytat ps.Opróżnij,proszę skrzynkę w komunikatorze,bo masz przepełnioną... Czy nie lepiej byłoby by jednak pojemność tej skrzynki była ciut większa ? Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 lipca 2010 Udostępnij #7 Napisano 5 lipca 2010 Cytat Czy nie lepiej byłoby by jednak pojemność tej skrzynki była ciut większa ? Witam,zgodnie z Pani życzeniem w skrzynce można przechowywać do 150 wiadomości.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 5 lipca 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 5 lipca 2010 Dziękuję ślicznie .... Link do komentarza
vega1 Napisano 5 lipca 2010 Udostępnij #9 Napisano 5 lipca 2010 ja również. Zawsze to więcej miejsca na haki Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 lipca 2010 Udostępnij #10 Napisano 5 lipca 2010 Cytat ja również. Zawsze to więcej miejsca na haki już to grali ostatnio... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się