Mariusz_a Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 22 maja 2010 WitamZajmuję się budową domów od stanów surowych przes deweloperskie pod kluczw Warszawie i okolicach. Buduję z materiałów powierzonych jak i swoich. Koordynuję wszystkie prace na budowie tak, aby Inwestor nie musiał się o nic martwić. Wszystkie chętne osby zapraszam do współpracy. Mój nr tel 509 214 769 andruszkiewicz_m@poczta.onet.pl mięcej informacji na www.domypodklucz-blask.pl Link do komentarza
Mariusz_a Napisano 3 czerwca 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 3 czerwca 2010 Podnoszę Link do komentarza
retrofood Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij #3 Napisano 3 czerwca 2010 Chcesz elektryka? To ja! Ale jam stary elektryk i lubię dobrą robotę. Mam rekomendacje.A może innego fachmana? To napisz na PW. Jak poważnie, to rekomendacje będą. Warszawskie też. I nawet lepsze. Link do komentarza
Mariusz_a Napisano 2 lipca 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 2 lipca 2010 Zapraszam do wspólnego budowania, jeszcze wolny termin Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się