Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez prosument: Po co pisać artykuł, z którego nic nie wynika. Jest to strata czasu i redaktora i czytelnika. Opowiastki przedstawiciela Gaspol są oczywiste. Tu chodzi o podanie przykładu dla domu 100 - 150 m2. -
Jakie będą skutki wprowadzenia ETS 2 od 2027 r. na rynek ogrzewania w Polsce? Jak wzrosną koszty ogrzewania nie tylko gazem? I to już niedługo! Rozmawiamy z ekspertem. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/a/114010-jak-ets-2-wplynie-na-ogrzewanie-w-polsce-bedzie-drozej
-
Przez Budujemy Dom - budownictwo ogólne · Napisano
Skoro mowa o remoncie łazienki to zaproponuję film z montażu syfonu wannowego Jeżeli ktoś rezygnuje z wanny na rzecz brodzika, to film z montażu odpływu brodzikowego SLIM Ø90 z silikonową membranę SLIM+ powinien być idealnym źródłem wiedzy. -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Z zasady lepiej jest aby kocioł działał w sposób ciągły, lecz z odpowiednio niską mocą. Przy tym ustawiamy mu niską temperaturę wody w obiegu. Przy prawidłowo wykonanej podłogówce nie powinno by raczej potrzebne więcej niż 40°C na zasilaniu. -
Więc lepiej żeby chodził kocioł non stop czy z przerwami? Jak będzie chodzil non stop nie będą wyższe rachunki za gaz? Nie mamy czujnika zewnętrznego więc i krzywej grzewczej nie da się wytworzyć. Rachunki porównywane do domów sąsiadów które są większe a płacą połowę mniej . Ja trzeci rok tu mieszkam i rachunki wzrosły tak jak napisałam o 300 zł po wizycie ostatniego serwisanta
-
-
Popularne tematy