Pomocnik Napisano 12 maja 2010 #1 Napisano 12 maja 2010 Hurtownia budowlana: JAPI-BUD Województwo: śląskie Miasto: Pszczyna Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/japi-bud
Gość stały choć chyba nie lubiany kli Napisano 12 maja 2010 #2 Napisano 12 maja 2010 pracownicy tej hurtowni bywają czasami bardzo nie mili dla klienta indywidualnego, jedynym plusem tej hurtowni jest że można czasami kupić bez vat-u (płaci się netto)
Etka Napisano 12 maja 2010 #3 Napisano 12 maja 2010 Cytat pracownicy tej hurtowni bywają czasami bardzo nie mili dla klienta indywidualnego, jedynym plusem tej hurtowni jest że można czasami kupić bez vat-u (płaci się netto) Rozwiń A to ciekawe. US im nie straszny?
Gość Plesiok Napisano 18 sierpnia 2010 #4 Napisano 18 sierpnia 2010 Obsluga do d.u.p.y. Pracownicy niekompetentni, jesli sie ich rozjuszy pytaniami na ktore nie znaja odpowiedzi, potrafia odparowac w stylu: "a blizej pan sobie gdzies nie moze kupic?". Zeby spojrzec do projektu domu i pomoc w doborze materialu budowlanego, nie ma szans. Brak umiejetnosci czytania rysunkow technicznych. Nie znaja podstawowych parametrow produktow ktore sprzedaja, odsylaja na magazyn gdzie przyslowiowe "robole" wiecej wiedza niz "dzentelmeni" zza lady. Pracownikow dobiera sie ze znajomoscia branzy, a nie pokolenie klikaczy ktore tylko potrafi klepac w klawiature i nic wiecej. Zenada. Ceny umiarkowanie dobre. Nie chce mi sie tam wracac po raz trzeci, choc powiadaja do 3x sztuka.P.S. znajomosc komputera tez w sumie nie najlepsza, bo rano materialu nie bylo, po poludniu byl (sprawdzala inna osoba) ale o innym parametrze niz zyczono, a po przyjezdzie nazajutrz osobiscie - eureka! Jak syn marnotrawny, nie bylo a odnalazlo sie Typowy burdel.
Gość art Napisano 30 listopada 2011 #5 Napisano 30 listopada 2011 Nie doczekałem się wyceny na 25 000. Wasza strata
Gość JOGI Napisano 6 grudnia 2011 #6 Napisano 6 grudnia 2011 Obsługa sklepu w zasadzie dobra można ich polubić kierownicwo do dupy a magazynierzy powinni sie statkować nie pyskować klientom
Gość Klient Napisano 16 lutego 2012 #7 Napisano 16 lutego 2012 Ja się nie doczekałem wyceny na 3000 PLN. Widocznie kwoty nie warte uwagi.
Gość Adam Napisano 29 czerwca 2017 #8 Napisano 29 czerwca 2017 Uwaga na tę firmę!!! Kiepska obsługa, na każdym kroku próbują zrobić w konia klienta, fatalna współpraca podczas budowy. Unikajcie ich jak ognia!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się