Pomocnik Napisano 8 maja 2010 #1 Napisano 8 maja 2010 Hurtownia budowlana: Ginter Województwo: pomorskie Miasto: Chojnice Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/pomorskie/ginter
Gość miniok Napisano 8 maja 2010 #2 Napisano 8 maja 2010 firma spoko materiały też ale atmosfera jaka panuje na terenie głównego biura to jest szczyt wszystkiego.
Gość budowlaniec Napisano 21 stycznia 2013 #3 Napisano 21 stycznia 2013 Firma godna polecenia, terminowe dostawy sprawna obsługa i dobrej jakości materiały. Polecam.
Gość Maja Napisano 10 października 2015 #4 Napisano 10 października 2015 Dzisiaj odwiedziłam hurtownię Gintera z zamiarem zamówienia materiałów budowlanych, niestety zakupu nie dokonałam, tak jak jest napisane wyżej atmosfera jaka panuje na terenie głownego biura to jest faktycznie szczyt wszystkiego. Panowie z minami co babo tu chcesz i to w sobotę ! Odpowiedzi od niechcenia, żebym tylko nie robiła kłopotu i nie daj boze coś kupowała!... ,chyba przeszkadzałam w układaniu pasjansa??? Zgroza..., ludzie to jest normalna MASAKRA
Gość jan Napisano 21 października 2015 #5 Napisano 21 października 2015 Współpracuję z Firmą GINTER od wielu lat i mogę ich polecić! Dostawy na czas i bardzo dobra jakość produktów.
Gość kargul Napisano 3 lutego 2016 #6 Napisano 3 lutego 2016 zajmuje sie układaniem kostki od wielu lat . korzystam tylko z kostki brukowej tej firmy , i nie mam zamiaru zmieniAC dostawcy . polecam .
Gość Zawiedziony Napisano 18 lutego 2016 #7 Napisano 18 lutego 2016 Ostrzegam przed towarem typu bloczek fundamentowy - produkt bardzo niskiej jakości z dużą ilością czystego piasku (!!) gwoździmi, kablami w środku. Dostarczony towar z podmienionymi etykietami produkcyjnymi lub bez. Jeden wielki bałagan i zupełny brak odpowiedzialności producenta. Odradzam solidnym inwestorom!
Gość zawiedziona Napisano 15 kwietnia 2016 #8 Napisano 15 kwietnia 2016 kostka brukowa marnej jakości nie polecam kupiłam i bardzo żałuje ładnie wygląda na wystawie chodzi tu głównie o kolor beznadziejny jak takie g... można sprzedawać nie polecam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się