Sprzedam Beczkę 10.000 litrów
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Prawda jest taka, że każdy sposób, to rozwiązanie na chwilę. Według mnie jedynym skutecznym rozwiązaniem jest pozbycie się wełny i zastąpienie jej inną izolacją, np. celulozą. My bujaliśmy się z tym problemem kilka lat i postawiliśmy na usługę firmy https://superceluloza.pl/naprawa-po-kunach/ - mamy spokój.
-
Przez LiniaHoryzontu · Napisano
Celna odpowiedź i poczucie humoru dopisuje i dobrze. Bo jeśli nawet w takich miejscach brakuje zadaszenia, to znaczy że moje pytanie dotyka naprawdę codziennych potrzeb. I też nie chce się tam chować 😊, chyba że pod parasolką. -
Na cmentarzu. Ile razy tam jestem, to wieje. A schować się nigdzie, chyba, że pod ziemią... Ale tam jeszcze nie chcę...
-
Nie. No chyba, że rządziłaby PZPR. Albo jej miłośnicy (wielbiciele Białorusi), skrzyknięci w dowolnej organizacji, Bo rzeczywiście, za czasów rządów PZPR, Biuro Polityczne zajmowało się m.in. zabezpieczeniem odpowiedniej ilości korniszonów (i ich ceną), żeby na zagrychę nie zabrakło do następnych zbiorów. A na Białorusi bat'ka dba, żeby kartoszki w sklepach nie zabrakło (i tak bywa, że brakuje).
-
Przez LiniaHoryzontu · Napisano
Jak niewielkie elementy, takie jak wiaty i zadaszenia mogą realnie poprawić komfort korzystania z przestrzeni publicznej. I gdzie ich brak jest najbardziej odczuwalny ?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się