Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
To co mają ludzie w bloku powiedzieć ale mniejsza z tym nie takie było pytanie , dzięki za twoje przemyślenia , trzymaj się tam cieplutko
-
Nie chodzi o problem ze studnią, ani nawet z oczyszczalnią, ale o życie codzienne na tak małej działce.
-
Nie mam , z sąsiadem nie mogę się dogadać odnośnie mediów więc zostaje mi tylko taka opcja. Aż taki problem może być ze studnią oraz oczyszczalnią na takiej działce?
-
Czy naprawdę musisz, naprawdę nie ma innego wyjścia? 500 m kwadratowych to poniżej wszelkiego cywilizacyjnego minimum na działkę budowlaną. W dodatku jest to działka bez mediów. Po co Ci to?
-
Witam Posiadam działkę 500m2 , nie mam dostępu ani do wody ani do kanalizacji. Moje pytanie jak wygląda sytuacja z przydomową oczyszczalnią scieków oraz studnią głebinową. Jakie konkretne odległości muszę zachować od granicy działki oraz od domu w takim przypadku oraz co jeśli nie ma miejsca na drenaż w oczyszczalni ścieków. W załaczniku screen działki
-
-
Popularne tematy