Skocz do zawartości

My Budowlańcy

Recommended Posts

Napisano
  Cytat

A kto może być? Ja mam szwagra budowlańca.

Rozwiń  

Retro a Ty z elektryką Masz coś...
Też mam szwagra budowlańca icon_confused.gif??: icon_wink.gif no i mam komunistycznie wyuczone budownictwo ogólne,
lubię taż kombinować nad baaardzo tanimi domkami
Napisano
  Cytat

Retro a Ty z elektryką Masz coś...
Też mam szwagra budowlańca icon_confused.gif??: icon_wink.gif no i mam komunistycznie wyuczone budownictwo ogólne,
lubię taż kombinować nad baaardzo tanimi domkami

Rozwiń  

Jak to "MASZ COŚ"? Jestem elektryk profi pełną gębą. Zawodowiec od lat. Po odpowiednich szkołach i praktykach.
Napisano
  Cytat

To co od szwagra zaczynasz icon_wink.gif a co teraz z Pamiętnikiem?

Rozwiń  

No, ja jestem upupiony w budowlańcach. Żona - budowlaniec, jej siostra, brat - budowlańcy i wszystko wokół też. Jedna mafia. Nie ma imprezy, żeby nie omawiać ciekawych zdarzeń na budowach, albo nowych wieści z branży.
Napisano
  Cytat

No, ja jestem upupiony w budowlańcach. Żona - budowlaniec, jej siostra, brat - budowlańcy i wszystko wokół też. Jedna mafia. Nie ma imprezy, żeby nie omawiać ciekawych zdarzeń na budowach, albo nowych wieści z branży.

Rozwiń  

Gosia Anbudowa to też budowlaniec icon_lol.gif i kurna większość znajomych icon_sad.gif jeszcze z lat szkolnych
  • 2 tygodnie temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
A ja tam inwestor-wykonawca w jednym jestem icon_wink.gif A tytuł zawodowy magistra posiadam...

...prawa - specjalizacja wymiar sprawiedliwości, w nieruchomościach robię, budowlaniec z musu, z zamiłowania - wyczytaną wiedzę teoretyczną w praktykę przekuwam icon_wink.gif - podyskutować mogę... o budowaniu i budować mogę jako wykonawca, ale teraz już za duże pieniądze icon_wink.gif
  • 3 miesiące temu...
Napisano
Masę rzeczy własnoręcznie na budowie dokonałam,literatury fachowej ( w tym budujemy Dom ) liznęłam ,niekiedy godzinami wpatrywałam sie w pracę panów budowniczych ......
Pewnie też jakieś malutkie miano budowlańca mogę sobie dopiąć ... icon_mrgreen.gif
Napisano
Polacy to chyba budownictwo mają w genach. Prawie każdy ma coś do powiedzenia w temacie. Nieraz włos się jeży. Pół biedy kiedy eksperymentuje u siebie , gorzej jak u klienta . Ostatnio widziałem kosz w blachodachówce przykryty z wierzchu dodatkową obróbką. Szok. Jan.
Napisano
  Cytat

Polacy to chyba budownictwo mają w genach. Prawie każdy ma coś do powiedzenia w temacie.

Rozwiń  

A to chyba dobrze,że ludzie jeśli sie budują chcą troszkę więcej wiedzieć w tematach budowlanych,szukają wiedzy,porównują technologie/ceny ....
A nie tylko ślepo wierzą fachowcom ..... icon_biggrin.gif
Napisano
  Cytat

My z mężem też budowlańcy - ja póki co bardziej w teorii (studia), mąż bardziej w praktyce icon_wink.gif Uzupełniamy się icon_razz.gif

Rozwiń  
To podobna sytuacja jak u mnie, tylko, że studia skończyliśmy podobnie jak u an-bud za komuny icon_wink.gif.
No i mielismy już czas liznąć trochę nie tylko teorii, ale i praktyki, w tym budowa własnego domu.
Napisano
  Cytat

dalej nie jarzę - My Budowlańcy

Rozwiń  

zawsze znajdzie się ktoś kto nie jarzy - no cóż trochę nie po myśli inwestorów ale my też możemy wymieniać się poglądami (nie ma wyłączności - "tylko dla inwestorów")

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...