marcindst13 Napisano 14 marca 2010 Udostępnij #1 Napisano 14 marca 2010 Zmienilem mieszkanie gdzie mialem podlonczenie pralki do wody cieplej i zimnej 2 weze obecnie mam morzliwosc podlonczenia tylko 1 weza do wody zimnej .Problem polega na tym, iz w czasie pracy pralki wydostaje sie z drugiego weza ( czerwonego ) nie podlonczonego spora ilosc wody .Jest to pralka firmy Bosch ... prosze o rade bo nie wiem jak se z tym poradzic ... Link do komentarza
animus Napisano 14 marca 2010 Udostępnij #2 Napisano 14 marca 2010 Cytat Zmienilem mieszkanie gdzie mialem podlonczenie pralki do wody cieplej i zimnej 2 weze obecnie mam morzliwosc podlonczenia tylko 1 weza do wody zimnej .Problem polega na tym, iz w czasie pracy pralki wydostaje sie z drugiego weza ( czerwonego ) nie podlonczonego spora ilosc wody .Jest to pralka firmy Bosch ... prosze o rade bo nie wiem jak se z tym poradzic ... Wystarczy kupić w sklepie Korek ocynk 3/4" (DN20) lub ZAWÓR DO PRALKIhttp://www.sklep.eko-instal.net/zawor-kato...-arco-p-12.html i podłączyć do węża z wodą ciepłą i oczywiście go zakręcić nigdzie nie montować bo i nie ma gdzie ale przynajmniej już nic się z niego nie wyleje Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się