anerita Napisano 22 sierpnia 2010 Udostępnij #51 Napisano 22 sierpnia 2010 My od niedawna mamy telewizję na kartę (tvn), wygodne rozwiązanie - nie jesteśmy związani żadną umową, płacimy za te miesiące za które chcemy. Mamy dostępne programy na których nam zależało - oprócz polsatu. Polsat przegrał na starcie zarówno ze względu na ofertę jak i na ceny. Link do komentarza
makak Napisano 2 września 2010 Udostępnij #52 Napisano 2 września 2010 Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza jest Cyfra+. Niestety chyba też najdroższa, ale od bardzo wielu lat mam tą platformę i najbardziej mi odpowiada. Jest tam wszystko, czego potrzebuję. Dobre filmy na canal+ czy hbo, sport na canal+ sport. Właściwie tego potrzebuję Na platformie n jest o tyle dobrze, że mają Ligę Mistrzów. Ale tu akurat mam szczęście, bo oprócz cyfry mam też kablówkę i ostatnio dodali tam nSport:) Polsat cyfrowy też mnie jakoś nie kusi. Właściwie nigdy nie oglądam Polsatu. Link do komentarza
molytek Napisano 5 września 2010 Udostępnij #53 Napisano 5 września 2010 od września cyfra+ dodała do swojej oferty Polsat, kilka jego kanałów i w tej chwili jest to chyba telewizja, która w najwyższym stopniu spełnia moje oczekiwania 1 Link do komentarza
mercator Napisano 20 września 2010 Udostępnij #54 Napisano 20 września 2010 Mieliśmy "Polsat Cyfrowy", ale zrezygnowaliśmy na rzecz 'Nki"- jest super. Szczególnie kanały HD na 50'' Samsungu W życiu bym nie zamienił na nic innego. Link do komentarza
sepoy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #55 Napisano 26 września 2010 Cytat od września cyfra+ dodała do swojej oferty Polsat, kilka jego kanałów i w tej chwili jest to chyba telewizja, która w najwyższym stopniu spełnia moje oczekiwania Dobrze poczytać czasem Forum. Też mam cyfrę+ zaraz pędzę do TV i ustawię sobie Polsat Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się